A+ A-

Egészen pontosan mi a szegecselési/vakszegecselési technológia?

A GESIPA® pontosítja

Több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezünk, rengeteg munkát fektettünk be és mindig a legjobbra törekszünk. Műszaki értékesítési és Kutatás+Fejlesztési részlegeink csapatai szeretik a nagy kihívásokat és szoros együttműködésben dolgoznak, hogy maximális előnyöket biztosító, költséghatékony vakszegecs technológiai megoldásokat fejlesszenek ki.
 
A GESIPA® termékportfólió több mint 80 különböző vakszegecs, vakszegecs anya és vakszegecs szeg csoportból áll, professzionális szegecshúzó szerszámokkal, amelyek ügyfeleink igényeinek megfelelően személyre vannak szabva. Legyen szüksége tanácsokra vagy útmutatásra ipari alkalmazásokhoz, robotizált rendszerekbe való integráláshoz vagy a barkácsolási követelményekre vonatkozóan, biztos kezekben lesz nálunk – a szegecselési technológiák szakértőinél.   

A vakszegecs technológiai megoldásokra vonatkozó követelmények legalább annyira sokszínűek, mint azok, akik alkalmazzák. Összeállítottuk „A GESIPA® pontosítja” menüpontot azzal a céllal, hogy áttekintést adjunk termékpalettánkról és egy olyan befutás szerinti kikötőt biztosítsunk, ahol a vakszegecseléssel kapcsolatos összes kérdésére gyors választ kaphat. Részletes információkat adunk meg a GESIPA® termékekre vonatkozóan – a lehetséges alkalmazásokról, előnyökről, üzemi tartományokról, műszaki adatokról, a berendezésről és így tovább.  Vakszegecseink, vakszegecs anyáink és vakszegecs szegeink minősége saját magáért beszél.