A+ A-

Üzletág

Forgalmazás és kiskereskedelem

A GESIPA®-nál hagyomány, hogy szorosan együttműködik a szakkereskedésekkel. A forgalmazási és kiskereskedelmi üzletág kiterjedt értékesítő képviselő hálózattal rendelkezik a hazai és a nemzetközi piacon is, professzionális szolgáltatást nyújtva a kiskereskedelmi ágazatnak a szegecselési technológia minden vonatkozásában. A támogatás a tanácsadástól és a helyszíni képzéstől egészen az eseményeken, így az üzleti partnereink és egyesületek által megrendezett házon belüli kereskedelmi vásárokon való rendszeres részvételig terjed.

Termékbemutató megoldásainkkal, mint a Profi-Center is, a GESIPA® hatékony értékesítési segédletekkel látja el a kiskereskedelmi egységeket. Ami még ennél is több, értékesítőink mindig hagyatkozhatnak az egyéb GESIPA® üzletágak szaktudására és támogatására is, aminek köszönhetően mindig a legjobb tanácsokat adhatják a szegecselési technológiákkal kapcsolatosan.

Kiskereskedelmi árubemutatás GESIPA® termékek számára

Szeretne a jövőben GESIPA® termékeket értékesíteni üzletében? Vagy már értékesít is? Van néhány megoldásunk, amelyek szerintünk nagyon jól fognak mutatni üzletében. A GESIPA® árusító fal a legnagyobb figyelmet vonzza a szakkereskedésekben, stílusosan reflektorfénybe helyezve szegecs technológiai termékválasztékunkat.Van néhány megoldásunk, amelyek szerintünk nagyon jól fognak mutatni üzletében. Ne aggódjon – forgó Profi-Centerünk egy helytakarékos megoldás, amely professzionális megjelenéssel rendelkezik, segítségével pedig tökéletesen mutathatja be termékeit, ha a hely szűk. Szerezze be az összes szükséges információt a GESIPA® értékesítési helyeken kihelyezett termékbemutató megoldásairól és hatalmas termékválasztékunkról. Ha bármilyen kérdése van vagy egyszerűen csak kíváncsi, ne késlekedjen: lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőinkkel. Mindig örömmel egyeztetjük a termékbemutató állványokkal kapcsolatos speciális kéréseket.

A GESIPA® németországi és külföldi kereskedelmi vásárokon

A GESIPA® Deutschland jelenleg körülbelül 60 házon belüli kereskedelmi vásáron képviselteti magát. A kiskereskedelmi ágazatban az információ legalább annyira fontos, mint maga a termék. A piacon elérhető termékek folyamatosan növekvő választékával sok termék nem beszél már önmagáért. Ezért válik egyre fontosabbá, hogy megosszuk tapasztalatainkat és kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatokat építsünk fel. A kapcsolatok létesítése rendkívül fontos és hagyományosan vásárokon kerül rá sor, amikor négyszemközt beszélhetünk üzleti partnereinkkel. A viszonteladóink és partnereink telephelyein megrendezett házon belüli kiállításoktól kezdve egészen a rangos ipari vásárokig, mint a FastenerFair és az EuroBLECH, illetve a Németországon kívül megrendezett vásárokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat. Nagy örömünkre szolgálna, ha mi is kiállíthatnánk a következő házon belül megrendezett vásárán, ne késlekedjen kapcsolatba lépni velünk!