A+ A-

Értékesítési helyek

A GESIPA® Profi-Center

Saját eladótérrel rendelkező kereskedőként nem kételkedhet a nagy nevű gyártók által rendelkezésére bocsátott vonzó termékbemutató megoldások előnyeiben. A Profi-Centerben, a GESIPA® saját értékesítési segédanyagot állított össze, amely helytakarékos és az állványon lévő termékek

hihetetlenül egyértelmű elrendezését teszi lehetővé. Mindegy, barkácseszközöket, vakszegecs technológiai vagy vakszegecs anya technológiai termékeket kínál eladásra, ezen az állványon a szerszámok, szegecshúzó szerszámok és kötőelemek teljes választékát bemutathatja.

Profi-Center

A Profi-Center egy praktikus, három oldalú forgó termékállvány, amely segítségével bemutathatja termékeit szakkereskedésében. Mivel a Profi-Center forgatható, a GESIPA® termékválasztéka 1,2 négyzetméternyi helyen mutatható be. Ez azt jelenti, hogy 1,2 négyzetméternyi helyre van szüksége az értékesítési helyen. A kitűnő minőségű görgőknek és a szerkezet általános stabilitásának köszönhetően az egység könnyen mozgatható. A kiváló árréseken és az ingyenesen rendelkezésre bocsátott termékállványon a Profi-Center prémium kategóriás, professzionális kinézetének köszönhetően miden szem rászegeződik az üzletben. Tökéletes hely a GESIPA® gyorsan mozgó árukészletének elemeinek bemutatására. Majd meglátja, hogy elkapkodnak mindent a polcokról! Ígérjük, hogy Önt és ügyfeleit is le fogja nyűgözni a szegecselési technológiák szakértői által összeállított Profi-Center.

Árusító fal

Szeretne a jövőben GESIPA® termékeket értékesíteni üzletében? A GESIPA® árusító fal a legnagyobb figyelmet vonzza a szakkereskedésekben, reflektorfénybe helyezve szegecs technológiai termékválasztékunkat. Aggódik, hogy nincs elég hely üzletében a GESIPA® árusító fal számára? Ne aggódjonforgó Profi-Centerünk egy helytakarékos megoldás, amely professzionális megjelenéssel rendelkezik, segítségével pedig tökéletesen mutathatja be termékeit, ha a hely szűk. 

Örömmel segítünk

Amennyiben érdeklik értékesítési hely megoldásaink, kérjük, ne habozzon, és lépjen kapcsolatba értékesítőnkkel, hogy megbeszélhessük a részleteket. Kérésre tájékoztatjuk árainkról és termékeink kihelyezésének további részleteiről. Függetlenül attól, hogy a Profi-Center, az árusító fal vagy egyéb kiskereskedelmi megoldásunk egyike érdekli, örömünkre szolgál, ha tanácsot adhatunk Önnek és megválaszolhatjuk esetleges kérdéseit.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Niertit István
T +36 96 517 893

Kapcsolat