A+ A-

GESIPA® SZERVIZ

Büszkék vagyunk az általunk nyújtott szervizszolgáltatásra

Az általunk kínált ügyfélszolgálat a virágzó bizalmi kapcsolatok kialakítására épül. Egy külön kapcsolattartót rendelünk ki az Ön számára, aki rendelkezésére áll, hogy megválaszolja kérdéseit és tanácsot adjon Önnek a vakszegecselési technológiával kapcsolatos összes kérdéskörben. Értékesítési képviselőink mindig elérhetők és készek megválaszolni kérdéseit amint lehetséges. Hivatalos értékesítőkből, partnerekből és beszerező cégekből álló

hálózatunknak és kereskedelmi partnereinkkel való globális együttműködésünknek köszönhetően, garantálni tudjuk ügyfeleinknek a GESIPA® termékek és kiváló minőségű szolgáltatások világszintű rendelkezésére állását.

Szerviz szolgáltatások* teljes körű választéka egy fedél alól

A GESIPA® Service rendkívül sokoldalú és személyre szabott, hogy megfeleljen ügyfeleink egyedi elvárásainak. Legyen szüksége karbantartásra vagy szervizre, mint szolgáltatásra szerszámai számára, vagy érdeklődjön a bemutató és képzési központunkban megrendezett képzések iránt, képesek vagyunk eleget tenni minden igényének.

*Ezek a szolgáltatások országonként eltérőek és a németországi walldorfi telephelyünk szerviz programjaira épülnek.

01 Szerviz szerződések

01 Szerviz szerződések

A rendszeres szervizelésre és karbantartásra a folyamatok és a gyártás zökkenőmentességének biztosítása érdekében van szükség. A szervizelés és a karbantartás gyártólétesítményei magas szintű rendelkezésre állása garantálásának alapja, ahol az állásidők minimálisra vannak korlátozva, és ezáltal a költségek is. Ezek az eljárások fokozzák az üzemelés biztonságát is, védelmet nyújtva így munkavállalóinak is.

02 Műszaki beszélgetések

02 Műszaki beszélgetések

Bemutató központunkban, az Ön telephelyén vagy egy konferencián: a hely és az idő kiválasztásában nagyon rugalmasak vagyunk. Természetesen a speciális célcsoportoknak szóló beszélgetések sem jelentenek problémát.

03 Képzés

03 Képzés

Képzéseket tartunk ügyfeleink alkalmazottai számára képzési központjaikban, és amennyiben szükséges, a helyszínen is. Innovatív képzési programunk a berendezésekre és a GAV rendszerekre vonatkozó, valamint alapozó és haladó képzéseket is magában foglal.

04 Komissiózás

04 Komissiózás

A gép telepítését követően teljes körű ügyfélszolgálatot biztosítunk leleményes szerviz csapatunk segítségével. A szerviz csapat végzi a komissziózást és a gépek karbantartását is.

05 Cserekészülék kölcsönzés

05 Cserekészülék kölcsönzés

Hogy biztosítsuk gyártási folyamatai zökkenőmentes működését, bérelhető berendezés választékkal is rendelkezünk. Ezeket a berendezéseket használhatja a karbantartási és javítási fázisok során, illetve amennyiben a saját műszaki eszköz-állománya nem képes megbirkózni a csúcsidőszakokkal. Azért vagyunk, hogy segítsünk!

06 Kalibrálás a GESIPA-nál

06 Kalibrálás a GESIPA-nál

A saját folyamataikat ellenőrző szegecselő szerszámokat a vonatkozó vizsgálati szabványok szerint kalibráltuk a GESIPA kalibrálási szolgáltatás részeként. Az alkalmazott kalibrálási szabványt a vizsgálati berendezések rutin ellenőrzésével ellenőrizzük. A kalibrálást közvetlenül az Ön telephelyén is elvégezhetjük.

07 Bővítmény frissítés

07 Bővítmény frissítés

Kérésre bővítőcsomag frissítések érhetők el a behelyező rendszer bővítőcsomagjain naprakészségének megőrzésére, biztosítva, hogy azok mindig megbízhatóan, biztonságosan és hatékonyan üzemeljenek.

08 Javító szerviz

08 Javító szerviz

A GESIPA® behelyező szerszámokat a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően gyártjuk. Ha azonban mégis szervizelésre van szükség, technikusaink gyors és megbízható segítséget nyújtanak.

A GESIPA® szerviz szolgáltatás előnyei:

  • Javítás szakképzett műszaki személyzet által
  • Eredeti pótalkatrészekkel
  • Biztonsági ellenőrzés minden egyes javítás után
  • Megőrzi a garanciát és a szerszám rendelkezésre állását
09 Sorozatgyártás előtt első mintaellenőrzés (PPAP, VDA 2)

09 Sorozatgyártás előtt első mintaellenőrzés (PPAP, VDA 2)

A sorozatgyártás előtt elvégzett első mintaellenőrzés erősíti meg, hogy az ügyfél a specifikációban megadott elvárásai, illetve a termékre és a gyártási folyamatra vonatkozó további követelmények (pl. jogszabályok, szabványok) betartásra kerülnek-e. Ugyanez vonatkozik az éves újraminősítésre is.

10 Globális szerviz

10 Globális szerviz

Személyzetünk több, mint 700 tagja dolgozik nap mint nap különböző telephelyeinken a világban – amelyek közül három Németországban található – elkötelezetten és szenvedéllyel a magas minőség és az innovatív termékek előállításáért.  A külföldi értékesítést 12 leányvállaltunk és több, mint 40 nemzetközi képviseletünk végzi.