A+ A-

Gyorsszegecs technológia

Gyorsszegecs technológia a GESIPA®-tól

A gyorsszegecs technológia egy olyan összeszerelési módszer, amely csupán egyetlen oldalról igényel hozzáférést és gyors ciklusidőket tesz lehetővé az előre betárazott szegecseknek és az automatikus betöltésnek köszönhetően. Amennyiben a szegecshúzás befejeződött, a beállítószerszám automatikusan előkészíti

a következő gyorsszegecset. Ezt a technológiát gyakran alkalmazzák az iparban, az elektronikában (pl. áramkör összeszerelés), lakásépítésnél, háztartási gépeknél (pl. mosógépeknél és kávégépeknél), lámpáknál (pl. LED-lámpák, lámpaburkolatok), könnyű szerkezeteknél és a légi járműveknél. 

Egyetlen forrásból

A GESIPA® gyorsszegecselő szerszámok egyszerűen használhatók és a szegecselő állomásokra is csatlakoztathatók az alkalmazás specifikus követelményeitől függően. Valamennyi GESIPA® gyors szegecselő szerszám hidropneumatikus meghajtású. Büszkék vagyunk az általunk nyújtott szervizszolgáltatásra. Mindig egy lépéssel előrébb járunk, és gondoskodunk róla, hogy pontosan azt a szegecshúzó szerszámot és kötőelemet kapja, amire szüksége van, és személyre szabott megoldásokat, illetve megfelelő szervizszolgáltatásokat kínálhassunk Önnek.

Gyorsszegecsek

A GESIPA® gyorsszegecs technológia egyik lenyűgöző funkciója, hogy a gyorsszegecsek azonnal használatra készek. Az eldobható tüske a rögzített gyorsszegecsekkel gondoskodik róla, hogy azonnal felhasználhatók legyenek, ezáltal biztosítva a tár gyors betöltést és cseréjét (a kötőelemeket nem kell egyenként és kézzel betölteni a megmunkáló szerszámba). A szegecstár alkalmazási területe különböző színkódokkal van jelölve. A GESIPA® gyorsszegecs technológiának köszönhetően nem marad kiütött tüske a kötésben szegecselés után.

Előnyök

Az egyes szegecsek egy tüsketesten helyezkednek el, ami használatra kész, ezáltal rendkívül gyors szegecshúzást és ciklusidőket tesz lehetővé. A tár is gyorsan cserélhető és nem szükséges bajlódnia az új szegecsek egy régi tüskére való felfűzésével. Ezenfelül a szegecsek maguk rezgésállóak, használatuk stabil. Az egykezes üzemeltetés gyakorlatiassága ezt a technológiát rendkívül sokoldalúan alkalmazhatóvá teszi. Valójában a GESIPA® gyorsszegecs technológia az automatizálás népszerű alternatívájának bizonyul a közepes és nagyméretű ipari létesítményekben. A szegecshúzási folyamat során nem áll fenn a veszélye, hogy elveszik a tüske vagy az illesztőelem meghibásodik. És ami még fontosabb, más gyorsszegecsekkel összehasonlítva a GESIPA® gyorsszegecs a megfelelő választás az árat illetően is, tekintve, hogy a gyorsszegecsek egy tüskére vannak felfűzve, amiért az ügyfélnek nem kell még több pénzt kiadnia. 

Rögzítők és szerszámok

Műszaki adatok – Alkatrészek – Tartozékok

Gyorsszegecs technológia

Gyorsszegecselő szerszámok a rendkívül gyors és tökéletes szegecshúzási folyamatokhoz.

Több kérdést is feltenne nekünk? Ne késlekedjen, lépjen velünk kapcsolatba még ma – örömmel segítünk!

Kapcsolat