A+ A-

GESIPA®

Képzési napok

Képzéseinken megtanulhatja, hogyan kell megfelelően üzemeltetni, szervizelni és a karbantartási munkákat elvégezni saját GESIPA® szegecshúzó szerszámán, illetve a teljesen automata GAV vakszegecselő szerszámon. A képzéseket lehetőségnek szánjuk, hogy elmagyarázzuk műszaki szakemberei számára

a teljesen automata GAV vakszegecselő szerszám szervizelésének és karbantartásának valamennyi aspektusát, hogy azt követően maguk is el tudják látni ezt a munkát. Bemutató és Képzési Központunkban bemutatjuk a GESIPA® szerszámokat is a legújabb technológiákkal együtt, lehetőséget nyújtva nekik, hogy tanuljanak a GESIPA® legújabb technológiáiból és maguk is kipróbálják ezeket. 

Következő képzések

Örömmel egyeztetünk Önnel a GESIPA® a mörfelden-walldorfi Bemutató és képzési központjában megrendezendő következő képzésének előkészületeiről. 

Kapcsolat

Célcsoport

Tökéletes lehetőség ez az Ön számára, hogy gondoskodjon róla, Ön és alkalmazottai mindig naprakészek legyenek a GESIPA® szegecshúzó szerszámaival és szegecselési technológiáival kapcsolatosan. Nem számít, hogy van-e már GESIPA® szegecshúzó szerszáma vagy csak többet szeretne megtudni róluk. Képzéseinken bemutatjuk Önnek a GESIPA® termékek széles kínálatát és lehetőséget adunk a szegecshúzó szerszámok kipróbálására is.

Képzés hossza

A GAV rendszerekkel kapcsolatos képzéseink két naposak, a folyamat-ellenőrzéses kézi szerszámokhoz pedig egynapos eseményeket kínálunk. Kérjük, közvetlenül lépjen kapcsolatba velünk a részletes tájékoztatásért. 

Ár személyenként

Képzéseink ára a képzés hosszától (egy vagy két napos) és a tárgyalandó tartalomtól függ. Amennyiben GESIPA® karbantartási szerződéssel is rendelkezik, az is számít, mivel a költségek 40%-át megtakaríthatja. Kérjük, közvetlenül lépjen kapcsolatba velünk a részletes tájékoztatásért. 

Helyszín:

Képzéseinket a GESIPA® Bemutató és Képzési Központban tartjuk a székházunkban:
Mörfelden-Walldorf.

SFS Group Germany GmbH
Division Riveting – GESIPA®
Nordendstraße 13–39
64546 Mörfelden-Walldorf, Németország

Természetesen, amennyiben igényt tart rá, telephelyére is ellátogathatunk és ott tartjuk meg a képzést. Örömmel egyeztetjük közvetlenül Önnel a további részleteket, úgymint az időpont és a tárgyalandó tartalmat.

Kapcsolat:

Horst Rückert Úr
A műszaki szerviz vezetője
Tel.: +49 (0)6105 962 213
Kapcsolat

Uwe Herth Úr
a Szegecselő szerszám gyártó üzletág vezetője
Tel.: +49 (0)6105 962 211
Kapcsolat