A+ A-

Üzletág

Ipari
alkalmazások

Az Ipari alkalmazások üzletágat a nemzetközi ügyfelek és az „általános ipari” alkalmazások számára hoztuk létre. A GESIPA®-nál ez minden, „nem autóipariként” besorolt ágazatot lefed. A GESIPA® filozófiájának megfelelően az ágazat minden egyes cselekedetének központi eleme a szorosan az ügyfél követelményeinek megfelelően személyre szabott alkalmazás-központú megközelítés – már a korai fejlesztési szakasztól kezdődően. Az eredmény jelentős hozzáadott érték ügyfeleink számára egy nagyon egyedi, személyre szabott megoldás formájában.

Az évek alatt megszerzett tapasztalatinkra épülve, az Ipari alkalmazások részlegünk mindig is jeleskedett abban, amit teszünk, és hagyományos együttműködő partnereink nagyra értékelik szakértő csapatunkat. Ha ügyfélszolgálatról van szó, a teljes szolgáltatáscsomag kulcsfontosságú. Ez azt jelenti, hogy sokkal többet nyújtunk ügyfeleinknek egy személyre szabott rögzítőnél. Átfogó tanácsokat is adunk és pénzügyileg életképes javaslatokat teszünk, ha szerszám és munkaállomás optimalizálásról van szó. Olyan megoldáson dolgozunk, amely a lehető legköltséghatékonyabb és gyakorlatiasabb, és mindig mosolyt csalunk ügyfeleink arcára, ha ott vagyunk!

Kérdezne tőlünk?

Bátran lépjen velünk kapcsolatba még ma és mondja el, mit tehetünk Önért. Mindig örömmel segítünk! Lépjen kapcsolatba velünk telefonon: 0036 96 517 893

Kapcsolat

A különböző piaci szegmensek

Az egy csoportba tartozó ügyfelek elvárásai és követelményei gyakran megegyeznek. Hogy biztosítsuk, az Ipari alkalmazások üzletágban dolgozó munkatársaink hatékonyan tudják kezelni ezeket az elvárásokat, összekapcsoltuk az egyes piaci szegmensek hasonló elvárásokat támasztó csoportjait. Ez segít nekünk nem elveszni a részletekben, ezáltal felgyorsítva a válaszadási időinket és érdekes szinergiákat feltárni.

Ipari fémmegmunkálás

Ipari fémmegmunkálás

Számos ügyfelünk az építőiparból évek óta együttműködik a GESIPA®-val, mert tudják, hogy megbízhatnak a gyors kötési folyamatban és a kitűnő műszaki támogatásban. Legfontosabb ügyfeleink a zsaluépítési ágazatban tevékenykednek. Ha legközelebb építkeznek a szomszédságában, ne feledje megnézni, hogy milyen tartópaneleket használnak a nedves betonhoz száradásakor. Nagy a valószínűsége, hogy a panelek gyártója szerepel ügyfeleink listáján. A panelek több rétegből tevődnek össze és lehetőség van rá, hogy ezeket a rétegeket összeszegecselik.

Ez a piaci szegmens az állványépítést, a létra- és esemény színpad gyártást is magában foglalja. Ha legközelebb felmászik egy létrára, ne feledje megszámolni, hány vakszegecs tartja össze az egyes részeket. Meg fog lepődni! Ebben az alkalmazásban a vakszegecs technológia elsődlegesen hihetetlenül erős kötéseket és szerkezeteket eredményez, amelyek megakadályozzák a lopást.

Légkondicionálás-technika

Légkondicionálás-technika

A légkondicionálás-technikai szegmensben a fűtés- és légkondicionáló rendszerek gyártói egy csoportba tömörülnek. Első sorban a házszerkezetet szegecselik, feltéve, ha az különböző anyagokból áll, mint az acél, az alumínium vagy a műanyag. A házon kívül a hordozó keresztgerendákat is szegecselik, a merevség növelése céljából. Valóban lenyűgözzük ügyfeleinket óriási automatizálási potenciálunkkal és egy olyan behelyezési folyamattal, amelyek sokkalta gyorsabbak, mintha  csavarkötéseket használna.

Fémek és elektronika

Fémek és elektronika

A szegmens legfontosabb szereplői a szolártechnológia, háztartási gép és világítástechnológia gyártók. Ezek közül a területek közül a szolártechnológia könyvelheti el jelenleg a legnagyobb pozitív növekedést. Ebben a szegmensben a vakszegecseket első sorban alépítmények önálló és mennyezetre szerelt alkalmazásokban való rögzítésére használják.

A háztartási gépekre fókuszált vállalatok is gyakran alkalmazzák a vakszegecs technológiát. Például a mosógép dobtartókat nagyon erős vakszegecsekkel rögzítik, amelyek elnyelik a centrifugálási ciklusok során létrejövő nagy erőket.

A világítástechnológiai szektorban a vakszegecseket sokféle képpen használják fel, ideértve a burkolatok rögzítési módját is. A gyorsszegecsek, amelyek egy külön tüskére vannak felszúrva ömlesztett formában, különösen alkalmasak erre az alkalmazásra, mivel gyorsan meghúzhatók és magas teljesítményszintet garantálnak. Részletesebben tájékozódhat erről a technológiáról, ha elolvassa a gyorsszegecselő technológiáról szóló részt. A hagyományos vakszegecsek fényszalagok mennyezetekre és falakra való felszereléséhez is használhatók.

Szállítás

Szállítás

A szállítmányozási ágazat nagyjából két csoportra, a személyszállításra és az áruszállításra tagolódik. A személyszállítás mindent magában foglal a liftektől, a felvonókig és a függővasutaktól a vasutakig. Mint az egyéb szegmensek legtöbbjében, a vakszegecseket itt az erős kötésekhez és a nagy sebesség miatt használják.

Az árbevétel alapján, az áruszállítás az Ipari alkalmazások üzletág legnagyobb részét teszi ki. Jól ismert félpótkocsi, azaz teherautó pótkocsi gyártók is megtalálhatók ügyfeleink között ebben az ágazatban. Ezeknek a termékeknek szinte minden egyes eleme szegecselve van: ajtók, oldalpanelek, oszlopok, tetőburkolatok és így tovább. A pótkocsik rengeteg területen alkalmazhatók. A GESIPA® ezt úgy kezeli, hogy a szegecsek számát minimálisra csökkenti, hogy amennyire csak lehetséges lecsökkentse a szükséges logisztikát.

A teherautó karosszéria (jó példák erre a DHL járművek) és az autó pótkocsik gyártóinak is a bevált szegecselési technológiára kell támaszkodnia. Például egy szabványos műszaki áruházi pótkocsi közel 100 nagyon erős vakszegecset tartalmaz, ahol is egy speciális acélötvözet kölcsönöz ezeknek a kötőelemeknek rendkívüli erősséget. Általánosságban elmondható, hogy a szállítmányozási ágazat egy olyan piac, amely globális szinten rendkívüli nyereséget könyvel el. Ez egy nagyon biztos hely modern fogyasztói társadalmunkban.

Tároló létesítmények

Tároló létesítmények

A raktárlétesítmények egy további terület, amely az Ipari alkalmazások üzletág alá esik. Csakúgy mint a szállítmányozási szektorban tevékenykedő vállalatok, a magas polcos raktárak gyártói is élvezik a vakszegecselő technológia alkalmazásának előnyeit. Ebbe az ágazatba tartoznak a villás targoncák is, amelyek a magas polcos raktárakkal együttesen alkotják a teljesen automatikus logisztikai központokat. Gyakran megtalálhatók a nagy élelmiszerüzlet-láncok központi raktáraiban. A vakszegecselő technológia itt tényleg „támogató” szerepet játszik, hiszen a támasztó elemek és a keresztgerendák rögzítésére szolgál. És ne feledkezzünk meg arról, hogy a villás targoncák töltői is szegecselve vannak.

Hozzáadott érték ügyfeleink számára

Az Ipari alkalmazások üzletágunk a hosszútávú, fenntartható, bizalmi partnerkapcsolatokra épít, amelyek ügyfeleink számára a következő legfontosabb előnyöket kínálják:

  • Rendelkezésre állás: Kéznél vagyunk és örömmel segítünk, ha ügyfeleinknek szüksége van ránk
  • Összpontosítás és elkötelezettség: Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink problémáit és örömmel segítünk nekik
  • Gyorsaság: Gyorsak vagyunk, ha támogatásról van szó
  • Megbízhatóság és bizalom: Betartjuk, amit ígérünk
  • Kiváló termékminőség: Megoldásaink ügyfeleink számára kitűnő értéket kínálnak, garantáltan hosszútávú működőképességgel
  • Teljes csomag: Amennyiben szeretné, teljes körű megoldást állítunk össze Önnek, amely rögzítő, szegecselő technológiákat és munkaállomás optimalizálást foglal magában