A+ A-

Birdie®

Nem a méreten múlik,
a technika a lényeg

Kicsi, gyors és fürge! És ez még nem minden. A GESIPA az új Birdie® készülékkel teljesítménykategóriája legkisebb és legkönnyebb akkus vakszegecselő készülékét fejlesztette ki. Ehhez jön még a kiegyensúlyozott súlypont által biztosított ergonomikus kialakítás, valamint a csúszásmentes, jól kezelhető fogantyú. A fáradságmentes munkavégzés előre garantált!

Ehhez a szegecselő készülék széles működési tartományt fed le: 10 000 N értékű behúzóerejével és 25 mm-es löketével játszi könnyedséggel használható legfeljebb 5 mm átmérőjű, bármilyen anyagú szegecsekkel. Csakúgy mint a Bird Pro sorozat, a Birdie® is a gyártófüggetlen CAS platform jól bevált akkumulátorait használja.

Élő bemutató előjegyzése

Ismerje meg a Birdie készüléket helyben élőben, vagy a velünk folytatott beszélgetés során egy virtuális bemutató keretében.
Időpont foglalása

Meggyőző előnyök

A Birdie® nemcsak a méretével és a tömegével győz meg, hanem rendkívül modern és innovatív technológiával is rendelkezik. A vakszegecselő készülék ezáltal rugalmas használatot, valamint egyedülálló előnyöket is kínál.

Könnyű

Akkumulátor nélkül 900 g-os tömegével a Birdie kategóriája legkisebb és legkönnyebb akkus szegecselő készüléke. Kézbe fogva különösen kompakt, és fáradság nélkül használható.

Széles működési tartomány

10 kN értékű behúzóerejével és 25 mm-es löketével legfeljebb 5 mm átmérőjű, bármilyen anyagú szegecsekkel, alumínium esetében legfeljebb 6 mm átmérőjű szegecsekkel használható.

Szerszám nélküli karbantartás

A tokmánypofák vagy a szájrészek tisztítása és cseréje szerszám nélkül történik. A színnel jelölt szájrészek megkönnyítik a használt vakszegecshez való hozzárendelést.

Teljes teljesítmény

Több mint 3000 vakszegecset helyez el egyetlen akkumulátortöltéssel! * A CAS család tagjaként az akkumulátorok rugalmasan és gyártónként különböző szerszámokkal használhatók.

*(átmérőtől és anyagtól függően)

 

BLDC motor

A BLDC motor szinte kopásmentes, a beültetés lényegesen gyorsabb, mint a piacon szokványos akkus készülékek esetében.

 

Felfogótartály

Átlátszó felfogótartály a szegecstüskékhez, hogy közvetlenül látni lehessen, mikor kell kiüríteni. Hosszú szegecstüskékhez hosszabbított változatban is kapható.

Birdie®: A CAS család tagja

A Birdie® is a gyártófüggetlen CAS rendszer (Cordless Alliance System) akkuival dolgozza fel a vakszegecseket. A CAS-akkumulátorok a sokféle alkalmazási területhez való különféle szerszámokkal történő többszörös használata rugalmasságot és költségelőnyöket kínál a felhasználó számára.
További információk a CAS-ról

Műszaki tulajdonságok

  • Akkuteljesítmény: 2,0 Ah li-ion
  • Akkufeszültség: 18 V
  • Tömeg akkuval együtt (2,0 Ah): 1,3 kg
  • Tömeg akku nélkül: 0,9 kg
  • Működési tartomány: Bármilyen anyagú vakszegecsek Ø 5 mm átmérőig, alumínium 6 mm átmérőig (max. tüske-Ø 3,5 mm)
  • Behúzóerő: 10 000 N
  • Löket: 25 mm
  • Hajtás: Kefe nélküli egyenáramú motor (BLDC)
  • Üzemmód: Akku (CAS)

Kérdése van a Birdie-hez?

Kérdése van az új Birdie vakszegecselő készülékhez? Vagy szeretné a Birdie-t helyben élőben megismerni, vagy egy virtuális videokonferencia keretében mi mutassuk be? Akkor még ma vegye fel a kapcsolatot velünk, vagy foglalja le személyes készülékbemutatóját.
Tegyen fel kérdéseket   Élő bemutató előjegyzése

 

Az abszolút az Ön ízlése szerinti Birdie®

A Birdie® különböző opciókkal kapható. Találja meg itt a megfelelő szegecselő készüléket, mely abszolút megfelel a kívánságainak.

A kis méretű és könnyű szegecselő készüléket a kisebb, 102 sz. L-Boxx dobozban szállítjuk. Laposabb a Pro-sorozatunk szabvány dobozainál, azonban ugyanolyan tetszőlegesen csatlakoztatható az L-Boxx sorozat minden kofferéhez.

Alternatívaként a Birdie® kapható az egyszerű változatú kartondobozban is. Mindazok számára, akiknél a Birdie®-nek fix helye van, és nincs szüksége szerszámkofferre.
Mégis meggondolta? Ilyen esetben kényelmesen rendelhető utólag koffer és betét.