A+ A-

Legfontosabb szakterületeink

GESIPA® – vízió és szenvedély

A GESIPA®-nál a prémium minőség a központi eleme minden sikeres és tartós kötésnek. A GESIPA® egy nagy múltra visszatekintő középvállalkozás, amely nemzetközi szinten 1955 óta párosítja kiváló ügyfélszolgálattal a szakértelmet innovatív folyamatokban és technológiákban. Vezető szolgáltatók vagyunk a vakszegecselési technológia piaci szegmensében. Globális hálózatunkkal és helyi jelenlétünkkel, ismerjük ügyfeleink igényeit és megfelelő pozícióban vagyunk ahhoz, hogy rugalmasan tudjuk kezelni ezeket. Ennek eredményeként a jövőre összpontosítunk és személyre szabott megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek

legalább annyira egyediek, mint az ügyfeleink által előterjesztett kérések. Hogy folyamatosan eleget tegyünk a hibátlan ügyfélszolgálat mellett tett ígéretünknek, a megoldások terén szerzett tagadhatatlan tapasztalat a legkézenfekvőbb megoldás. Kérlelhetetlenek vagyunk, ha előrelépésről van szó, ami a GESIPA®-t egy széles körben elismert ügyfélorientált szolgáltatóvá teszi. És ami ennél is többet jelent, hogy alkalmazottaink jól képzettek, szenvedélyüket, tapasztalataikat és szakértelmüket nap mint nap beleviszik munkájukba, aminek köszönhetően folyamatosan új termékinnovációkkal állhatunk elő.

A GESIPA®-nál a prémium minőség a központi eleme minden sikeres és tartós kötésnek. A GESIPA® egy nagy múltra visszatekintő középvállalkozás, amely nemzetközi szinten 1955 óta párosítja kiváló ügyfélszolgálattal a szakértelmet innovatív folyamatokban és technológiákban. Az egyik vezető szolgáltató vagyunk a vakszegecselési technológia piaci szegmensében.

Vakszegecs technológia

Tapasztalt alkalmazási technikusaink rendelkezésére állnak, hogy szakértő tanácsokkal lássák el Önt a fejlesztési fázistól kezdve. Együttműködünk saját technikusaival és mérnökeivel, az Ön speciális alkalmazásához illesszük a vakszegecsek, vakszegecs anyák, vakszegecs csavarok méretét, anyagát, felületét és funkcióját. A világ különböző pontjain rendelkezünk gyártó létesítményekkel és értékesítő telephelyekkel, így tökéletes helyzetben vagyunk ahhoz, hogy rövid szállítási útvonalakat és gyors szállítási időket tudjunk kínálni megbízható kézbesítési szolgáltatásunk keretében, amely komoly előnyhöz juttatja vállalkozását. Rengeteget nyerhet egy vakszegeccsel, amelyet az Ön speciális elvárásainak megfelelően személyre szabtunk. Több egyedi méretet egy optimalizált kötési megoldásban egyesítve, modernizálhatja készleteit. Ezenfelül olyan kötéseket hozunk létre, amelyek fröccsenő vízállók, de nem kell alkut kötnie a jó mechanikai tulajdonságokat illetően sem, amelyek a változatos kötőanyagoknak megfelelően módosíthatók.


Megmunkáló szerszámok

A GESIPA® szakterülete az olyan optimális összeillesztések kialakítása, amelyekre alapozni lehet. Ezt az kötőelemek, megmunkáló szerszámok és összeszerelési módszerek tökéletes párosításával és az összes, az Ön komponenseire vonatkozó követelmény egyidejű figyelembe vételével érjük el. Amennyiben a vakszegecseket olyan ipari folyamatokban helyezik be, ahol a biztonság kulcsfontosságú, a szegecselést teljes mértékben biztosítani kell. A folyamat-ellenőrzéses GESIPA® szerszámok vakszegecsekhez és vakszegecs anyákhoz személyre szabott gazdaságos megoldásokat kínálnak, hogy azok megfeleljenek a speciális alkalmazásoknak. A GESIPA® korszerű, teljes körű rendszerével, számos vonzó előnnyel élhet, úgymint a szakértő tanácsok, az egyedi alkalmazásnak megfelelő megoldások, szerszámai és gépei beszerelése, karbantartása és kapcsolódó képzés – mindez egyetlen forrásból.

Vakszegecs anya technológia

A GESIPA® kiválósági központokban saját magunk által gyártott kötőelemekkel képesek vagyunk ügyfeleink egyedi elvárásait gazdaságosan és hatékonyan megvalósítani. Mi vagyunk az alkalmazásnak megfelelően optimalizált vakszegecs anyák és vakszegecs csavarok specialistája. A vakszegecs anyáink és vakszegecs csavarjaink nyújtotta előnyök egyszerűen tagadhatatlanok. Az összeszerelés gyors és egyszerű, a komponenshez mindössze egy oldalról kell hozzáférni, és a tartós meneteket lágy anyagokba, így műanyagba is bele lehet helyezni. A GESIPA® vakszegecs anyák és a hozzájuk tartozó szerszámok tökéletesen együttműködnek egymással. Minimális kopás, rövid megmunkálási idők és hosszú élettartam jellemzi a GESIPA® beállító szerszámokat, jelentősen hozzájárulva az optimalizált költségekhez.