A+ A-

Minőség a GESIPA®-nál

SZÁMSZERŰSÍTHETŐ ÉS FENNTARTHATÓ

A GESIPA® termékei időről-időre tanúbizonyságot tesznek megbízhatóságukról és egységesen nagy teljesítményükről. Ez a folyamatosan gyarapodó gyártási tapasztalataink eredménye, amely a minőség melletti elkötelezettségünkkel párosul, ami egyedülálló az ágazatban. A magasan képzett alkalmazottainkkal, a legkorszerűbb gyártóberendezésekkel és a gyártási folyamatban bevezetett minőségirányítással együttesen garantáljuk az ügyfelek maximális megelégedettségét. A GESIPA® számára a magas minőségi színvonal fenntartása és folyamatos javítása hosszú távú elköteleződést jelent, amely üzleti stratégiánk központi elemét képezi. Minőségirányítási rendszerünk a DIN EN ISO 9001 és az IATF 16949 szabványokon alapszik. Elkötelezettek vagyunk 

amellett, hogy folyamatosan a javulásra törekedjünk a Kaizen, CIP és 5S megközelítéseknek megfelelően. Rendszeresen mérjük folyamatainkat a legfontosabb teljesítménymutatók alapján, értékeljük az eredményeket és levezessük a folyamatos optimalizálásra irányuló lehetőségeinket, amit aztán ki is használunk. Személyzetünk minden egyes tagja aktív szerepet játszik a folyamatos fejlődés folyamatában. Már az eljövendő generációkra fókuszálunk azzal, hogy felelősen folytatjuk üzleti tevékenységünket a gazdaságot, a környezetet és a közösséget illetően. A GESIPA® ésszerűen használja fel erőforrásait és mindig arra törekszik, hogy környezetet védve folytassa tevékenységét. Minden termékünk eleget tesz a 2011/65/EU RoHS irányelv követelményeinek.

Környezetvédelem és fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk amellett, üzleti tevékenységeink fenntarthatóak legyenek, megvédjük a környezetet és folyamatosan fejlesszük környezetbarát szolgáltatásainkat.

Az energiát és az egyéb erőforrásokat a lehető leghatékonyabban és takarékosabban használjuk fel, hogy csökkentsük, illetve teljesen kiküszöböljük a környezetszennyezést. Célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink környezetbarátak legyenek és teljes életciklusuk alatt támogassák az erőforrás-hatékonyságot. Valamennyi alkalmazottunkat képezzük, hogy tudatában legyenek, milyen felelősségeik vannak a környezettel kapcsolatosan.

Egészség és biztonság a munkahelyen

Megóvjuk alkalmazottainkat és gondoskodunk egészségükről azáltal, hogy biztonságos munkahelyet biztosítunk a számukra és az ergonómiára összpontosítunk.

Kockázatelemzéseket végzünk és azonosítjuk az esetleges veszélyeket, a stresszt és a megerőltetést kiváltó tényezőket. Megállapításaink eredményei alapján megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk. Megelőző intézkedéseket teszünk és programokat hozunk létre, hogy aktívan megelőzzük a munkahelyi baleseteket és arra biztatjuk munkavállalóinkat, hogy törődjenek saját egészségükkel.

A termékek és a szolgáltatások minőségére összpontosítunk

Az egyik módja annak, hogy lenyűgözzük ügyfeleinket az, hogy teljesítjük a tőlünk elvárt magas minőségi színvonalat. Valamennyi folyamatunk, termékünk és szolgáltatásunk esetében a „nulla hiba” célt tűzzük ki magunk elé, és semmi sem állíthat meg bennünket, hogy ezt elérjük.

Minden egyes alkalmazottunk rendelkezik a munkafolyamatok követéséhez szükséges képességekkel és teljesítik a saját felelősségi körükre vonatkozó előírásokat. Mérhető célokat tűzünk ki magunk elé és helyben, a vállalaton belül mérjük folyamatainkat a vonatkozó legfontosabb teljesítménymutatók alapján. Szisztematikusan közelítjük meg a hibaokok elemzését, hatékonyan és tartósan hárítjuk el azokat. A folyamatok modernizálása mindenkori céljaink közé tartozik, és mindent megteszünk a hulladékok elkerülésére.