A+ A-

WinTech szegecshúzási folyamat-ellenőrzés

A biztonsági szempontból kritikus komponensek gyártásakor és az automatikus szegecshúzási folyamatokban is, a folyamat-ellenőrzéses GESIPA® szerszámok megkönnyíthetik a szegecshúzási eredmények ellenőrzését és dokumentálását. A három ablakos folyamat-ellenőrzési technológia ideális a komplex kötési

technológiákhoz, amelyeket süllyesztett fejű szegecsekhez használnak, úgymint a szálerősített anyagokból készült szendvics anyagok összekötéséhez, amelyeket az autóiparban, repülőgépgyártásban, fűtéstechnikában alkalmaznak többek között.

WinTech szegecshúzási folyamat-ellenőrzés

Mivel a szegecshúzási folyamat-ellenőrző rendszer logikai sorrendjét a GESIPA® többéves fejlesztőmunkával érte el, a WinTech technológia magában foglalja a helyzet- és erőérzékelők által értékelt szegecshúzási folyamatot, csakúgy mint az elektromos áramköröket is. A beállító szoftverrel akár három értékelő ablak konfigurálható. A szerszámon színes LED jelzi ki a szegecshúzási folyamat-ellenőrzés eredményét. Egy adatkábel segítségével az érték rögzítésére és további feldolgozására is lehetőség van. A kipróbált és bevált TAURUS® C a GESIPA®-tól a központi eleme a WinTech szegecshúzási folyamat-ellenőrzésnek a vakszegecselés során. Ennek ellenére, lehetőség van a GESIPA® WinTech húzási folyamat-ellenőrzéssel kombinálva szegecsanya húzószerszám használatára is, mintegy olyan technológiaként, amelyre számíthat. Ha vakszegecs anyákról van szó a FireFox® C a tökéletes megoldás, amennyiben ezt a technológiát szeretné alkalmazni.

Előnyök

A WinTech technológia maximálisan megbízható folyamatokat garantál. Mivel minden egyes szegecshúzási folyamat dokumentálva van, a minőség miatt nem keletkeznek többletköltségek.

Megmunkáló szerszámok

A WinTech technológia alkalmazható a húzási folyamat ellenőrzéséhez vakszegecsek és vakszegecs anyák esetében is. Ha vakszegecsekkel dolgozik, a kipróbált és bevált TAURUS® C is kombinálható a WinTech húzási folyamat-ellenőrzéssel. A pneumatikus vakszegecselő integrált szerszám húzási folyamat-ellenőrzéssel tökéletes megoldás a biztonsági szempontból kritikus komponensek gyártásához. A vakszegecs anyák behelyezéséhez a FireFox® 2 C és a FireRex® áll rendelkezésére a megfelelő több-ablakos technológia kombinálásával. A FireRex® kialakítása lehetővé teszi a vakszegecsek bármilyen lehetséges szögben való meghúzását az ipari gyártó létesítményekben, ipari robotokba, gyártórendszerekbe és sorvezetőkbe való integrálását.

Lépjen kapcsolatba velünk

Szerszámai már rendelkeznek megbízható WinTech szegecshúzási folyamat-ellenőrzéssel? Kérdése van a technológia alkalmazásával kapcsolatosan? Vagy szeretne többet megtudni a GESIPA® szegecshúzási folyamat-ellenőrzésről?

Ne késlekedjen, lépjen velünk kapcsolatba még ma – örömmel válaszolunk kérdéseire. Mindig örömmel segítünk!

Az Ön kapcsolattartója:

István Niertit
Tel.: 0036 96 517 893
Kapcsolat