A+ A-

Üzletág

Autóipari
szegecselés

Az autóipari gyártók és beszállítók különböző alkalmazásaival az Autóipari szegecselés üzletág foglalkozik. Mivel az egyedi igények nagyon speciális követelményeket támasztanak, ez az üzletág az Ülések, Jármű külső és Biztonság szakterületre oszlik fel.

Szigorú szabványaink és magas színvonalú innovációnknak köszönhetően megbízható fejlesztő partnernek bizonyultunk az elmúlt évek során az autóiparban, és mindig eleget teszünk ügyfeleink elvárásainak, amelyeket a minőséggel szemben támasztanak.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Bátran lépjen velünk kapcsolatba még ma és mondja el, mit tehetünk Önért. Lépjen kapcsolatba velünk telefonon: 0036 96 517 893

Kapcsolat

Személyre szabott fejlesztés

A célorientált kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsment – ami műszaki tanácsadásból, projekt menedzsmentből és vevőszolgálati menedzsmentből áll – létfontosságú, ha az autóipari ágazat magas követelményeinek való megfelelésről van szó, ami a minőséget, a rendelkezésre állást és az innovációt érinti. Nem csupán egy kötőelemet kínálunk vevőink számára, amely most került sorozatgyártásba. Ehelyett Önnel együttműködve a fejlesztésen dolgozunk a terv megszületésének pillanatától kezdve. A vakszegecseket és a vakszegecs anyákat az adott speciális alkalmazásnak megfelelően fejlesztjük ki, és minden esetben magabiztosan megígérhetjük ügyfeleinknek, hogy optimális kötési megoldást kínálunk ezekhez. Széles termékkínálatunk lehetővé teszi számunkra, hogy megalkossuk a tökéletes megoldást a különböző alkalmazási paramétereket szem előtt tartva.

Egyetlen forrásból

A szegecselési technológiára vonatkozó követelmények legalább annyira sokoldalúak, mint az ügyfeleink. Ezért kínálunk tökéletesen egymáshoz illő megoldásokat – ez az egyetlen módja annak, hogy eleget tegyünk az egyéni követelményeknek. A rögzítőből, húzószerszámból és összeszerelési módszerből álló innovatív, teljes körű rendszerrel a GESIPA® a teljes körű megoldások szakértelmét kínálja ügyfeleinek mindössze egyetlen forrásból. Ígéretet teszünk Önnek, hogy kötőelemeink tökéletesen fognak működni és az összeszerelési folyamat zökkenőmentes lesz.

Hozzáadott érték ügyfeleink számára

Az Autóipari szegecselés üzletág hosszútávú, fenntartható partnerkapcsolatokra épít, amelyek ügyfeleink számára a következő legfontosabb előnyöket kínálják:

  • Rendelkezésre állás: Kéznél vagyunk és készen állunk, hogy segítsünk, ha ügyfeleinknek szüksége van ránk
  • Összpontosítás és elkötelezettség: Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink problémáit és örömmel segítünk nekik
  • Gyorsaság: Partnereinknek gyors támogatást kínálunk és rendelkezésre állunk, hogy eleget tegyünk sürgős kéréseiknek
  • Megbízhatóság és bizalom: Betartjuk, amit ígérünk<b/>
  • Kiváló termékminőség: Megoldásaink ügyfeleink számára kitűnő értéket kínálnak, garantáltan hosszútávú működőképességgel
  • Teljes csomag: Amennyiben szeretné, teljes körű megoldásokat állítunk össze Önnek, amelyek rögzítő, szegecselő technológiákat és munkaállomás optimalizálást foglalnak magukban