A+ A-

Tervezés és tanácsadás

Nem létezik lehetetlen!

Műszaki értékesítési részlegünk szolgálja ki és segíti a nemzeti és nemzetközi ipari ügyfeleinket rendkívül magas színvonalon. Műszakilag és gazdaságilag optimális rögzítési megoldásainkat fejlesztőmérnökökkel, termeléstervezőkkel és minőségügyi szakemberekkel közösen fejlesztjük ki. A 

GESIPA® két nagyobb ipari ügyfele az autóipar és az autóipari beszállítók. Ezekben az ágazatokban rendkívül szigorú követelményeket támasztanak a komplex kötésekkel szemben, melyeknek egyszerűen biztonságosnak, erősnek és költséghatékonynak kell lennie. És rajtunk áll, hogy mindig tökéletesen eleget tegyünk ezeknek a követelményeknek.

Rugalmasság és motiváció

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az alkalmazásnak megfelelő vakszegecsek, vakszegecs anyák és tökéletesen együttműködő behelyező szerszámok kifejlesztésében és az azzal kapcsolatos tanácsadásban. A GESIPA® egyedi kötéseit arra terveztük, hogy megfeleljenek az ágazat különleges kihívásainak, ami a költséghatékonyságot, a működőképességet és az innovációt illeti. A speciális igényeket, mint pl. a felületkezelés, az alkalmazás specifikus nyíró- és/vagy szakítószilárdság és a szegecshúzási folyamat megbízhatósága a Műszaki értékesítő részleg végzi projektenként, olyan kapcsolódásokat garantálva, amelyek időről-időre reprodukálhatók. Az adott alkalmazásnak megfelelő vakszegecsek egyedi gyártása átfogó működésellenőrzési intézkedéseket és működésvizsgálatokat követel meg a tanúsított minőségirányítási rendszerünkkel összhangban. Az általunk kínált különböző szolgáltatásokat az egyes ügyfelek speciális követelményeinek megfelelően személyre szabjuk. Amennyiben ügyfeleinknek tanácsra van szüksége egy adott alkalmazással, a rendszerkarbantartási szerződésekkel vagy képzésekkel kapcsolatosan, a lehető legnagyobb rugalmassággal vagyunk képesek teljesíteni azt.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Niertit István
T +36 96 517 893

Kapcsolat

Egy megoldás, amelyben megbízhat – amely megfelel az elvárásainak

Speciális követelmények vonatkoznak a vakszegecsek, vakszegecs anyák, vakszegecs csavarok működőképességére és/vagy megfelelő szegecselő szerszámra van szüksége? Mondja el, mit tehetünk Önért! Függetlenül attól, hogy vakszegecsekre, vakszegecs anyákra vagy egy megfelelő akkumulátoros vagy hidraulikus szerszámára van-e szüksége, a GESIPA® készen áll rá, hogy Önnel együttműködve kidolgozza pontosan azt a megoldást, amit keres. 

Szenvedélyünk a jó kapcsolatok kialakítása

Tökéletes megoldásokat kínunk minden ágazat számára