A+ A-

UniversalGrip

A speciális csatlakozó a nehezen hozzáférhető szegecselési pontokhoz

Az UniversalGrip vakszegecs tökéletes megoldás olyan alkalmazásokhoz, ahol a kialakítás miatt nagyon kevés hely áll rendelkezésre a megmunkálószerszám számára. Innovatív vakszegecsünk meghosszabbított doronggal optimális megoldást kínál az olyan kihívásokhoz, mint az egymásba ütköző élek és a mély bemélyedések. Az UniversalGrip vakszegecs egyesíti a bevált

A PolyGrip® szegecs előnyei meghosszabbított szegecstüskével. Ez lehetővé teszi a megbízható rögzítést olyan területeken, amelyek a hagyományos vakszegecsek számára nehezen hozzáférhetőek. Az UniversalGrip-et úgy tervezték, hogy megfeleljen az alkalmazások széles körének követelményeinek, és ezért sokoldalú megoldást kínál a különböző szerelési helyzetekben.

Az előnyök áttekintése

  • A hosszú szegecselőtüske lehetővé teszi a meghosszabbított orrnyergek használatát
  • Nagy befogási tartomány - egy méret akár öt szabványos méretet is helyettesíthet
  • Gazdaságos - szabványos készülékkel és meghosszabbított szabványos szócsővel használható
  • Szabványosítás - még a kis éves igények esetében is

Problémamegoldás az UniversalGrip segítségével

Helytakarékos és hatékony

A szabványos dornhosszúságú szegecsek gyakran nem állíthatók be a mély szegecslyukakba, mert a szerszám nem fér hozzá. Egy hosszú tüske - egy meghosszabbított orrdarabbal együtt - megoldást jelenthet.

A meghosszabbított orrnyergek lehetővé teszik a precíz kezelést még a legszűkebb helyeken is. Az UniversalGrip vakszegecset kifejezetten ilyen alkalmazásokhoz tervezték, és biztosítja, hogy a szerelés a korlátozott hely ellenére is könnyedén elvégezhető legyen.

 

Az UniversalGrip kiemelkedő jellemzője, hogy kompatibilis az összes speciális hosszúságú orrnyereggel. Ez a sokoldalúság teszi az UniversalGrip-et ideális választássá az ipari alkalmazások széles skálájához. Legyen szó az autóiparról, a gépgyártásról vagy más ágazatokról, az UniversalGrip vakszegecsek biztosítják a szükséges rugalmasságot.

Meghosszabbított orrnyergű szegecselők Akkumulátoros szegecselők:

 

A Standard és az UniversalGrip összehasonlítása

A standard csatlakozók alkalmasak a standard és a V-szájpárkányokkal való használatra. Az UniversalGrip az összes egyedi hosszúságú szájdarabbal is használható.

Az UniversalGrip vakszegecs alumínium, acél és rozsdamentes acél kivitelben kapható.

 

 

 

 

Minden GESIPA® termék ideálisan illeszkedik egymáshoz, így a legjobb kapcsolatok hozhatók létre. A GESIPA® rendszerrel Ön a biztos oldalon áll - a konzultációtól a sorozatgyártásig.

Az UniversalGrip sorozat szegecseit a szegecsmérethez igazított valamennyi szabványos szegecselőszerszámmal meg lehet dolgozni.