A+ A-

iBird® Pro

Innovatív - intelligens - hálózatba kapcsolt

Az iBird® Pro a GESIPA® Pro termékcsalád legújabb készüléke, amely okostelefonon vagy táblagépen keresztül egy alkalmazáshoz csatlakoztatható. A szerszám rendkívül könnyen csatlakoztatható és minden információt rendelkezésre bocsát,

amelyre dióhéjban szüksége van. Az iBird® Pro egy jeladó gyűrűt tartalmaz a szegecselési folyamat megjelenítéséhez. A színeket egyénileg állíthatja be az alkalmazás segítségével.

Csatlakoztatás

A iBird®Pro rendkívül egyszerűen csatlakoztatható a szerszámon található QR -kódnak köszönhetően. Egyszerűen olvassa be a QR-kódot a GESIPA® alkalmazással, ami a szállítási terjedelem részét képezi, és az iBird® Pro automatikusan csatlakozik eszközére. Az alkalmazás elérhető okostelefonokhoz, tabletekhez, Android és iOs eszközökhöz is. Az iBird® Pro egyszerre három eszközre csatlakoztatható.

Húzási folyamatasszisztens

A húzási folyamatasszisztens prémium szoftver opcionálisan elérhető. A szoftver segít a kezelőknek a szegecshúzási folyamatot beállítani és értékelni a szegecselési folyamatokat. Amennyiben hibát észlel, az alkalmazás hibajelentést ad ki és az Andon gyűrű (jelgyűrű) színesen kezd világítani. A betanítás üzemmód a szegecs konfigurációk egyszerű betanulása és a tűréshatárok ablak beállítása egy virtuális vezérlőtárcsa segítségével.

Szerszámszabályozó

Itt minden információt megtalál, amelyre dióhéjban szüksége van. A GESIPA® iBird® Pro alkalmazás kijelzi a folyamat állapotát, a számláról leolvasott értéket és a speciális eseményeket, pl. hogy meddig tart még az akkumulátor töltöttsége, vagy mikor kell kicserélnie a kiütött tüsketartályt, illetve hogy mennyi szegecset húzott meg egy nap alatt. Az iBird® Pro kezelésére vonatkozó tippek és trükkök, illetve az üzemeltetési utasítások gyors hozzáférése, közvetlenül, könnyedén és bárhonnan elérhető az iBird® Pro alkalmazással. Bármikor hozzáférhet az illusztrált karbantartási utasításokhoz, és a rendszer üzeneteket is megjelenít alkalmazásban.

Industry 4.0 az iBird® Pro alkalmazással

Az Industry 4.0, M2M, illetve a Tárgyak interneteként ismert fogalmak a gyártó iparágban intelligens és digitális hálózatba kötött rendszerekre vonatkozik. A cél biztosítani, hogy a gyártás annyira önszerveződő legyen, amennyire csak lehetséges. A GESIPA® az iBirdR Pro-t ezt szem előtt tartva fejlesztette ki.
Az iBirdR Pro egy hálózatba kötött, akkumulátor meghajtású húzó szerszám, amely okostelefonokra, tabletekre vagy az ügyfél informatikai infrastruktúrájára csatlakoztatható WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül az ingyenes GESIPA® alkalmazás segítségével. A hálózatba kötés számos további előnyt biztosít, úgymint a szegecselési folyamat, illetve a behelyezés biztonságosságának ellenőrzését, állapot és szerviz kijelzőket, valamint a karbantartási és javítási utasításokhoz való gyors és egyszerű hozzáférést – ami végül is az értékteremtési lánc optimalizálását eredményezi.

Mit kínál az iBird® Pro alkalmazás

<ul/>

  • Különböző számlálók: össz, nap, húzásszámláló, visszaszámláló, OK, NOK (ha a fizetős prémium szoftvert aktiválták)
  • Töltöttségi szint kijelző, szerviz kijelző (kiütött tüske tartály, tisztító és olajozó pofák, teljes szerviz)
  • Opcionális húzási folyamatasszisztens (ha a fizetős prémium szoftvert aktiválták)


  • Akkumulátor töltöttségi szint, akkumulátor hőmérséklet és szerszámszabályozó hőmérséklet ellenőrzése
  • Karbantartási utasítások, karbantartási előzmények
  • Hibaüzenet, hibaelőzmények, nyugtázási előzmények
  • Tippek és trükkök
  • Üzemeltetési utasítások