A+ A-

A GESIPA a CAS-ra támaszkodik

A gyártó-független akkumulátor rendszer

200 elektromos eszköz - de csak egy akkumulátor! A Cordless Alliance rendszerrel (röviden: CAS), a legkülönfélébb alkalmazási területekről származó szerszámok a szabványosított akkumulátoroknak és töltőknek köszönhetően könnyen kombinálhatók egymással.

Mostantól a GESIPA® szintén az egyik résztvevő gyártó, és a CAS rendszert kibővítik az akkumulátorral működtetett szegecselő eszközökkel.

Szegecselés a CAS rendszerrel

Az első beállító szerszámok, amelyek a CAS akkumulátor technológiával szegecselnek, 2021 márciusától lesznek elérhetőek a piacon. Ezután a teljes Bird Pro sorozat fokozatosan, lépésről lépésre átalakul 2021 nyaráig.

Az előnyök nyilvánvalóak

A Bird Pro szegecselő szerszámoknak a CAS akkumulátor rendszere való átalakításával most a szegecselő technológia prémium gyártója és a vezető akkumulátortechnikai szolgáltató dolgozik együtt. Számos erős CAS partnernek köszönhetően a szabványos és a speciális alkalmazások számára is jelentős szövetség jön létre, amely ötvözi a teljesítményt és az innovációt. A CAS-akkumulátorok különféle szerszámokkal történő többszörös használata rugalmasságot és költségelőnyöket kínál a felhasználó számára. Ezenkívül a rendszer biztosítja a jövőbiztos akkumulátor-technológia megbízhatóságát.
További CAS partnerek

Maximális teljesítmény - minden alkalmazáshoz

A CAS akkumulátorcsomagok különösen tartósak és nagy teljesítményűek. A verziótól függően Li Ion vagy LiHD technológián alapulnak. A GESIPA®-nál a vakszegecs és a vakszegecsanya-beállító szerszámok alapfelszereltségként 2,0 Ah-os akkumulátorral megvásárolhatók - a kompakt 4,0 Ah-os akkumulátor tartozékként kapható. Természetesen az összes többi rendelkezésre álló CAS akkumulátor csomag is használható a Bird Pro eszközeinkkel.