A+ A-

A GESIPA a CAS-ra támaszkodik

A gyártó-független akkumulátor rendszer

200 elektromos eszköz - de csak egy akkumulátor! A Cordless Alliance rendszerrel (röviden: CAS), a legkülönfélébb alkalmazási területekről származó szerszámok a szabványosított akkumulátoroknak és töltőknek köszönhetően könnyen kombinálhatók egymással.

Mostantól a GESIPA® szintén az egyik résztvevő gyártó, és a CAS rendszert kibővítik az akkumulátorral működtetett szegecselő eszközökkel.

CAS a gyakorlatban: A fémkereskedelem újratölthető akkumulátora

Vakszegecselő szerszámaink, valamint a Bird Pro sorozat vakszegecselő anyanyomó szegecselői mind a CAS akkumulátoros technológiája alapján szegecselnek. Az AccuBird Pro, a FireBird Pro és a Bird Pro sorozat minden más szegecselőszerszáma ezért könnyen kombinálható a CAS-partnerek széles gépválasztékával. A CAS szerszámok széles választékának köszönhetően egyetlen akkumulátorral a fémipari szakmában minden munkafolyamat elvégezhető - függetlenül attól, hogy fémvágásról, építőanyagok összeillesztéséről vagy rögzítésről van szó. A GESIPA®, a metabo és a Trumpf elektromos szerszámok például fémmegmunkálásra alkalmasak, és mindegyiket ugyanazzal a CAS akkumulátorral és töltővel lehet használni. Ez nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarít!
Az akkumulátor. A mesterséged. A szabadságod.

Ez a videó megmutatja, hogyan néz ki ez a gyakorlatban:

Nézze meg most

Az előnyök nyilvánvalóak

A Bird Pro szegecselő szerszámoknak a CAS akkumulátor rendszere való átalakításával most a szegecselő technológia prémium gyártója és a vezető akkumulátortechnikai szolgáltató dolgozik együtt. Számos erős CAS partnernek köszönhetően a szabványos és a speciális alkalmazások számára is jelentős szövetség jön létre, amely ötvözi a teljesítményt és az innovációt. A CAS-akkumulátorok különféle szerszámokkal történő többszörös használata rugalmasságot és költségelőnyöket kínál a felhasználó számára. Ezenkívül a rendszer biztosítja a jövőbiztos akkumulátor-technológia megbízhatóságát.
További CAS partnerek

Maximális teljesítmény - minden alkalmazáshoz

A CAS akkumulátorcsomagok különösen tartósak és nagy teljesítményűek. A verziótól függően Li Ion vagy LiHD technológián alapulnak. A GESIPA®-nál a vakszegecs és a vakszegecsanya-beállító szerszámok alapfelszereltségként 2,0 Ah-os akkumulátorral megvásárolhatók - a kompakt 4,0 Ah-os akkumulátor tartozékként kapható. Természetesen az összes többi rendelkezésre álló CAS akkumulátor csomag is használható a Bird Pro eszközeinkkel.

 

Valódi hozzáadott érték, amelyből Ön is profitálhat

Csak a legjobbat a legjobbaknak. Az L-Boxx kiváló minőségű kivitelezésével és robusztus felépítésével győz meg. Optimálisan védi a vakszegecsek és vakszegecsanyák megmunkálószerszámait, és valódi hozzáadott értéket kínál a felhasználónak.

 

 

A szegecselő szerszám állandó társa!

Mindent magával visz az úton és azonnal kéznél van. Optimális védelmet nyújt a GESIPA® szegecselőszerszámának a robusztus L-Boxx-nak köszönhetően! Nagyobb rugalmasság a mindennapi munkában

 

Minden GESIPA® CAS egység az L-Boxx!

Robusztus. Kiváló minőség. Intelligens. Ügyfeleink számára valódi hozzáadott értéket jelent, hogy a Bird Pro sorozat összes szegecselőszerszámát a praktikus L-Boxx-ban szállítjuk!

 

Tökéletes kombináció!

Kombinálja a GESIPA® L-Boxxot különböző gyártók kompatibilis boxxaival, és élvezze a praktikus kattintásos csatlakozás előnyeit.