A+ A-

MultiSwitch

kapcsolószekrény

 

 

A MultiSwitch Kapcsolószekrény Rendszer tölti be a hézagot a számlálókészülékek és a folyamatfelügyelet között: A készülék lehetővé teszi a minimális behúzóerő, valamint a behúzott összekötőelemek számának a felügyeletét. A rendszer minden egyes pneumatikus hidraulikus GESIPA beültető készülékkel megvalósítható.

Annak nincs jelentősége, hogy adott esetben vakszegecsek, vakszegecsanyák vagy különböző összekötőelemek kombinációjáról van-e szó. A MultiSwitch rendszerrel akár 3 készülék is működtethető. Ezeket a készülékeket egy adott műveletsor során többször is lehet használni. Az ügyfél speciális igényei szerinti szoftverillesztések természetesen lehetségesek.

További információkra van szüksége?
Kérje itt:
Kapcsolat

A rendszert az adott készüléken található olajnyomás-érzékelő teszi lehetővé, mely felfogatására szintén felszerelhető egy további készülékfelfogatás. Ezáltal biztosított a feldolgozandó összekötőelemek, valamint a minimális behúzóerő megbízható felügyelete. Valamennyi pneumatikus hidraulikus GESIPA® készülék felszerelhető ilyen olajnyomás-érzékelővel. A GESIPA® készülékek gyárilag megrendelhetők megfelelő olajnyomás-érzékelővel, készséggel szereljük fel meglévő GESIPA® készülékeit is megfelelő érzékelővel.

Amennyiben a hidraulikus nyomás az előzőleg meghatározott értéktartományban mozog, akkor a művelet ennek megfelelően "rendben", ellenkező esetben pedig "nincs rendben” besorolást kap. Ezt megfelelő zöld vagy piros világító kijelzők ábrázolják. Továbbá egy beállítható hangjelzés jelezheti a beállított összekötőelemek számának elérését, ill. a teljes részegység elkészítését.

beállított összekötőelemek számának elérését, ill. a teljes részegység elkészítését.
A különböző készülékek színnel vagy számozással való jelöléssel különböztethetők meg. Ez a színnel való jelölés kijelzőn való megjelenítéskor is alkalmazásra kerül. Egy egyértelműen hozzárendelhető az éppen aktív készülék a kijelzőn látható kijelzéshez.

 

Sikerült felkeltetnünk az érdeklődését?

Kérdése van, vagy további információkra van szüksége?
Örömmel fogadjuk megkeresését.

 


Uwe Herth
Head of BU Equipment Manufacturer

T +49 6105 962211
Mail