A+ A-

GESIPA®

Minden tettünk értékalapú

Az olyan vállalatban, amely különböző országokban és kultúrákban aktív, a kölcsönös megértésre és bizalomra való összpontosítás abszolút elengedhetetlen. A következő közös értékek biztosítják itt a legfontosabb közös alapot, és segíthetnek a döntéshozatali folyamatban. Értékeink

a GESIPA® Csoport minden egyes alkalmazottjára vonatkozik, és ügyfeleinkre, illetve partnereinkre is kiterjed. A GESIPA® értékek azok, amelyek alakítják partnerkapcsolatainkat és hajtják előre sikerünket.

A vállalkozói szellem

A GESIPA® folyamatosan ambiciózus célokat tűz ki maga elé és méri az eredményeit. Nem csak egy apró lépést teszünk egyszerre. Ehelyett mindig mérlegeljük a hosszútávot is céljaink megtervezésekor, mivel sikereinket a távoli jövőben is meg szeretnénk őrizni. Mindennek amit teszünk, a központi eleme a missziónk, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek maximális előnyöket biztosítsunk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindent megtegyünk értük, amit csak tudunk. Napi szinten önállóan és elsődlegesen a sikert szemünk előtt tartva dolgozunk. Amint az Ön is gondolhatja, ez azt is jelenti, hogy saját kezdeményezéseket dolgozunk ki és mindig hajlandóak leszünk kockázatot vállalni. És ez bizonyos esetekben azt is jelenti, hogy megvan a bátorságunk ahhoz, hogy modernizáljunk.

Pozitív hozzáállás és lelkesedés

Mindig újabb és újabb ötletekkel állunk elő! Örömmel fogadjuk a változást és gyorsan alkalmazzuk az újításokat. Bár ez időnként kihívások elé állíthat minket, a GESIPA® rendelkezik azzal az erővel és kitartással, amelyek segítségével képes megküzdeni a változásokkal. A változásokra és kihívásokra valójában fantasztikus lehetőségként tekintünk az egész GESIPA® Csoport számára, hogy tovább fejlődhessünk. Szívesen osztjuk meg termékeink és szolgáltatásaink iránti lelkesedésünket üzleti partnereinkkel és munkatársainkkal.

Tapasztalat és szakértelem

A GESIPA® csak olyan jó lehet, mint az alkalmazottai. Erősen összpontosítunk a tudásmenedzsmentre és mindig gondoskodunk róla, hogy alkalmazottaink hozzáférjenek a továbbfejlődésükhöz szükséges szaktudáshoz és tapasztalatokhoz. Alkalmazottaink kivételes szakértelemmel rendelkeznek.

Csapatmunka

Egy egész csapat birtokában lévő tudás mindig sokkal átfogóbb, mint egyetlen személy szaktudása. Erősen ösztönözzük a kommunikációt és elvárjuk, hogy minden véleményt figyelembe vegyenek. Ha csapatban dolgozunk, létfontosságú, hogy ne tartsunk vissza információt. Egy csapat erőfeszítéseiért dolgozni sokkal hathatósabb és inspirálóbb, mint ha egyedül tennénk ezt.

Őszinteség és kölcsönös tisztelet

Tudjuk, hogy bárki hibázhat. Ezért ösztönözzük a GESIPA® Csoport munkavállalóit arra, hogy vállalják az elkövetett hibáikat és őszintén beszéljenek róluk. A GESIPA® gondoskodik róla, hogy minden egyes alkalmazottja tudja, milyen nagyra értékeljük emberként.

Bizalom és megbízhatóság

Megbízunk alkalmazottainkban és üzleti partnereinkben, mivel tudjuk, hogy ez a hatékony együttműködés és a sikeres kapcsolatok biztosításának egyetlen módja. Büszkék vagyunk rá, hogy megbízhatók vagyunk, és amennyiben eltérünk a megállapodottaktól, azt is vállaljuk, hogy helyre hozzuk.