A+ A-

Üzletág

Berendezésgyártó

A Berendezésgyártó üzletág különböző alegységekre oszlik fel, amelyek magukban foglalják a teljesen automatikus vakszegecsek és vakszegecs anyák behelyezését, a folyamat-ellenőrzést, az összeszerelő technológiát és automatizálást, valamennyi speciális szerszámot, műszaki tanácsadást és szervizt is.  Az ügyfelek által igényelt két termékterületre – a „teljesen automatikus vakszegecs behelyezésre” és „folyamat-ellenőrzésre” – specializálódva

a műszaki követelményeket pedig nagyon aprólékosan elemezzük, azzal a céllal, hogy közösen fejlesszünk ki műszakilag optimalizált és gazdaságilag életképes megoldásokat. A Szerviz üzletág felelős a szerszámok helyszíni komissiózásáért, az értékesítés utáni szolgáltatásokért és a rendszer, az ügyfél telephelyén való rendelkezésre állásának biztosításáért. Örömmel mutatjuk be Önöknek a Berendezésgyártó üzletág egyes alegységeit egy kicsit részletesebben. Bármilyen kérdés esetén bátran vegye fel közvetlenül velünk a kapcsolatot.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Bátran lépjen velünk kapcsolatba még ma és mondja el, mit tehetünk Önért. Mindig örömmel segítünk! Lépjen kapcsolatba velünk telefonon: 0036 96 517 893

Kapcsolat

Teljesen automatikus vakszegecs feldolgozás

<h3/>

Bármilyen típusú, az ügyfél igényei szerint személyre szabott szerszám

Amennyiben egy nagyon speciális alkalmazásra keres szegecselő szerszámot, jó helyen jár! Egy speciális projekt paramétereinek megfelelő megoldásokat és speciális szerszámokat tudunk kínálni Önnek vakszegecsek és vakszegecs anyák behelyezéséhez. A vakszegecsek és vakszegecs anyák automatikus szegecshúzására szolgáló összes megoldásunk teljesen automatikus robotizált rendszerekbe integrálhatók. A robottal segített automatizálási megoldások mellett, amelyeket a gyártó ipar szinte valamennyi ágazatában használnak, saját GESIPA® szerelőpadokat és -rendszereket is előállítunk. Összeszerelő munkaállomásunkkal garantált a precíz működés egy olyan állomáson, amely tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez és az összes GESIPA® szerszámhoz.

WinTech szegecshúzási folyamat-ellenőrzés

Amit mi vakszegecs, vakszegecs anya és vakszegecs csavar szegecshúzási folyamat-ellenőrzés alatt értünk, az a vakszegecs meghúzási folyamat során mért húzóerő és az út online értékelése. A WinTech szegecshúzási folyamat-ellenőrzés (többablakos technika) tökéletes megoldás a komplex és/vagy igényes kötések kialakításához. A szegecshúzási folyamat-ellenőrzés alkalmazása segít Önnek biztosítani a precizitást a gyártás legelső lépésétől kezdve egészen a legyártott termék elkészüléséig.A teljes körű GESIPA® minőségirányítási rendszer dokumentálja a működést, így biztosítva, hogy a vakszegecsek, vakszegecs anyák, vagy vakszegecs csavarok rendelkezzenek az előírt tulajdonságokkal és ezáltal a gyártás zökkenőmentesen menjen végbe. A szegecshúzási folyamat-ellenőrzés maximális termékminőséget biztosít a behelyezés során, a megfelelő mennyiségű megfelelő rögzítők a megfelelő ponton tökéletesen behelyezve.

Műszaki tanácsok és támogatás projektjeihez

Ha ügyfélspecifikus szerszámok értékesítésére kerül sor, létfontosságú, hogy a GESIPA®-nál elérhetők legyünk és mélyreható műszaki tanácsot és útmutatást adjunk a szegecselő szerszámokkal és automatizálási megoldásokkal kapcsolatosan. Nagyon fontos számunkra, hogy Ön és alkalmazottai szakértő gárdánktól megfelelő képzésben és támogatásban részesüljenek. Nagy örömünkre szolgálna, ha karbantartási szerződést is köthetnénk Önnel, amennyiben az megfelelő az Ön számára. Ez azt jelenti, hogy műszaki szolgáltatásokat kínálunk Önnek, elvégezzük a karbantartási és javítási munkákat vállalata telephelyén.
Lehetősége van egy GESIPA® szegecshúzó szerszám karbantartása és javítása témájú képzésünkön is részt venni modern bemutató és képzési központunkban Mörfelden-Walldorfban, ami Frankfurt am Main közelében található. De mi is ellátogathatunk Önhöz, amennyiben ez megfelelőbb az Ön számára. Amennyiben üzletága külföldön van, a GESIPA® értékesítési szervezetek egyik szakértő csapata fog együttműködni Önnel a műszaki szolgáltatások terén.

GESIPA® képzések

Hozzáadott érték ügyfeleink számára

Arra törekszünk, hogy hosszútávú, fenntartható partnerkapcsolatokat alakítsunk ki, amelyek ügyfeleink számára a következő legfontosabb előnyöket kínálják:

  • Rendelkezésre állás: Kéznél vagyunk és készen állunk, hogy segítsünk, ha ügyfeleinknek szüksége van ránk
  • Összpontosítás és elkötelezettség: Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink problémáit és örömmel segítünk nekik
  • Gyorsaság: Gyorsak vagyunk, ha támogatásról van szó
  • Megbízhatóság és bizalom: Betartjuk, amit ígérünk<b/>
  • Kiváló termékminőség: Megoldásaink ügyfeleink számára kitűnő értéket kínálnak, garantáltan hosszútávú működőképességgel
  • Teljes csomag: Amennyiben szeretné, teljes körű megoldást állítunk össze Önnek, amely rögzítő, szegecselő technológiákat és munkaállomás optimalizálást foglal magában