A+ A-

Példák a valódi életből

BREEZER AIRCRAFT

A legfinomabb precíziós munkát a németországi bredstedti Breezer Aircraft gyárban végzik, melynek eredménye egy prémium ultrakönnyű, könnyű-sportrepülőgép feltűnő dizájnnal. A 2006-ban megalkotott közkedvelt Breezer fejlesztésén jelenleg 20 szakember dolgozik, amely egy dinamikus mindentudó kitűnő repülési jellemzőkkel. A prémium kategóriás gyártó számára a biztonság, a minőségi megmunkálás és az ügyfélorientáltság elsődleges szempontok. Lényegében a Breezer a két világ legjobbját kínálja, a prémium észak-német minőséget a repülés iránti csupasz szenvedéllyel kombinálva.

A Breezer kétüléses és klasszikus alumínium tartószerkezet van. A repülőgépgyártásban a legtöbb tartós kötést többnyire a GESIPA® biztosítja, amelyek közül a legtöbb PolyGrip® vakszegecs. A vakszegecs az előnyben részesített választás a Breezer esetében, mert gyorsan és könnyedén helyezhetők be. Az alkalmazott szegecselési folyamat sokkal modernebbé teszi a javítási munkát. A szegecshúzáshoz ez esetben pneumatikus szerszámot használnak.

A Breezer Aircraft egy német repülőgépgyártó, aki szenvedélyesen rajong a repülésért. A Breezer aircraft ügyesen kombinálja a repülés alapvető jellemzőit, ezért egy igazi mindentudó.

A projekt részletei

  • Kategória:
    Repülőgépgyártás
  • Projekt:
    Breezer
  • Bővebb információ:
    Breezer Aircraft