A+ A-

Példák a valódi életből

IBC SOLAR – SolarGrip®

Az IBC SOLAR AG, a napelem-rendszerek egy vezető nemzetközi specialistája, a GESIPA® partnere. A hatékony IBC

TopFix szerelési rendszerhez a GESIPA® a speciális műszaki követelményeknek megfelelő vakszegecset fejlesztett ki és elvégezte a gyártását Németországban.

A projekt részletei

 • Kategória:
  napelemek
 • Projekt:
  IBC TopFix
  szerelési rendszer
 • Bővebb információ:
  IBC Solar

SolarGrip® – egy speciális szegecs

A gyors és pontos munkafolyamat és a fröccsenő folyadékoknak ellenálló szegecselési pontok kulcsfontosságúak a tartós és megbízható kötések előállításához. A GESIPA® a PowerBird® Solar és az AccuBird® használatát javasolja az összeszerelési folyamat felgyorsítására és leegyszerűsítésére. Ügyfelünk, az IBC SOLAR így vélekedett a SolarGrip®-ről: „Az IBC TopFix 200-zal ügyfeleinknek egy olyan szerelési rendszert kínálunk építési engedéllyel, amelyet a ferde tetőfelületekhez terveztünk, maximális rugalmasságot és prémium minőséget biztosít. Az IBC TopFix 200 univerzálisan alkalmazható bármely ferde tetőn, és bármilyen típusú tetőkhöz kínál megoldást. A trapézlemez tetők felszereléséhez speciális előreszerelt, több modulos kapcsokat használnak, amely a hagyományos szerelési rendszerhez képest 20%-kal csökkenti a szereléshez szükséges időt.

A GESIPA® SolarGrip® szegecsei gondoskodnak róla, hogy a lemezekre való felszerelés biztonságos, gyors és egyszerű legyen. A szegecset kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy illeszkedjen a rendszerünkhöz és megfeleljen minőségügyi szabványainknak, vízhatlanságot, hosszú élettartamot és rendkívüli költséghatékonyságot biztosítva. Már bebizonyította, hogy mennyit ér, újra meg újra. A SolarGrip®-et ügyfeleink megbízásából napenergia-projektekben alkalmazva, saját rendszereinkben is ezt a szegecset használjuk. 2013 április óta egy napenergia rendszer biztosítja a bad staffelsteini központunkban vállalatunk energiaellátást. Mivel nem állt rendelkezésünkre alkalmas tetőfelület, fedett autóbeállókkal bővítettük munkavállalóink parkolóját és ezekre tetejére szereltük fel a napkollektorokat. A trapézlemez tetők felszereléséhez előre szerelt kapcsokat használtunk SolarGrip® szegecsekkel biztonságos és prémium minőségű megoldásként partnerünktől, a GESIPA®-tól, amely gyorsan felszerelhető és minden egyes alkalommal lenyűgöz!"