A+ A-

Light Weight könnyű vakszegecs anya

A könnyű - ha minden gramm számít

A vakszegecs anyák a tökéletes rögzítők a nagyon tartós menetek vékony munkadarabokban való létrehozásához, illetve amennyiben csak egy oldalról biztosított a hozzáférés egy adott alkalmazásban. A menet felhasználható további munkadarabok az anyaghoz való rögzítésére. A nem állandó kötések kialakítása is egy további előnye a szegecsanyáknak.

Az új, könnyű vakszegecs anya a következő lépés a vakszegecs technológia evolúciójában. A vakszegecs anya minden egyes ipari ágazat trendjeire fókuszál és támogatja azokat, úgymint a súlycsökkentés és az erőforrások kímélése.

Előnyök

A kisebb súly és a vak oldalon szükséges 50%-kal kevesebb hely előnyeinek köszönhetően a könnyű vakszegecs anyák olyan mechanikai tulajdonságokat kínálnak, amelyek a szabványos vakszegecs anyák tulajdonságaival megegyeznek vagy jobbak annál. A könnyű vakszegecs anyák olyan esetekben hasznosak, amikor az adott alkalmazásban csak egy oldalról biztosított a hozzáférés. A szegecshúzási folyamathoz folyamat-ellenőrzés áll rendelkezésre.

Bővebb információ

Alkalmazások

A könnyű szegecsanya elsődlegesen az autóipar számára ,autóipari alkalmazásokhoz készült. A szegecsanya különösen a karosszériában kínál kiváló minőségű menetet kis súly mellett.
Ezen felül kompakt kialakításának és kis helyigényének köszönhetően,összetett alkalmazásokban is használható.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Megválaszolatlan kérdései vannak a könnyű vakszegecs anyákkal kapcsolatosan? Ne késlekedjen, lépjen velünk kapcsolatba még ma – örömmel segítünk Önnek.

István Niertit
Tel.: 0036 96 517 893

Kapcsolat