A+ A-

TAURUS® WinTech

Integrált, több ablakos szegecshúzási folyamat-ellenőrzéssel

A vakszegecsek meghúzásához használandó TAURUS® pneumatikus szerszám széria központi eleme a praktikus moduláris elv, amely segítségével ezeket a szegecshúzó szerszámokat saját speciális munkakövetelményeihez illesztheti. A TAURUS® széria számos tartozék alkatrésze

kompatibilis a különböző szerszámokkal. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az óriási alkatrész raktárkészletek miatt és a karbantartás is minimálisra csökken. A TAURUS® WinTech-nek köszönhetően az akár három különböző értékelő ablakkal üzemelő több-ablakos technológia alkalmazásával számíthat vakszegecselő szerszámunkra a szegecshúzási folyamat ellenőrzése során.

WinTech szegecshúzási folyamat-ellenőrzés

A WinTech technológia ideális a szigorú követelményeket támasztó kötési technológiákhoz, amelyeket biztonsági komponensekhez használnak, pl. a repülőgépgyártásban. A WinTech szegecshúzási folyamat ellenőrzésének alapja a kipróbált és bevált TAURUS® C. A szegecshúzási folyamat értékelése pozíció- és erőérzékelők, illetve integrált elektronikus áramkörök segítségével történik. A speciális beállító szoftverrel akár három értékelő ablak is konfigurálható. A szerszámon színes LED jelzi ki a szegecshúzási folyamat-ellenőrzés eredményét. Egy adatkábel segítségével az érték rögzítésére és további feldolgozására is lehetőség van.

Előnyök

  • Nagyfokú folyamat-megbízhatóság
  • Minden egyes szegecshúzási folyamat dokumentálása
  • Kevesebb selejt észlelhető azonnal hibaként
  • Selejtes alkatrészek miatti többletköltségek/minőségi költségek elkerülése
  • A felhasználó maga állíthatja be, hogyan kíván belépni és kilépni az értékelő ablakból
  • A popszegecsek monitorozására is lehetőség van (MEGA GRIP®)


A sűrített levegő optimális kihasználása

A sűrített levegőt rugalmassága miatt nagyon gyakran használják az ipari termelésben, de hátránya, hogy magas költségeket okoz, és a fogyasztás ráadásul szennyezi a környezetet. A GESIPA® számára ez elég ok volt arra, hogy a TAURUS® készülékcsaládot egy világszerte egyedülálló, sűrített levegőtakarékos technológiával szerelje fel. A GESIPA® rendszer kétszer használja fel a beállítási folyamathoz szükséges sűrített levegőt. Először a vakszegecs beállításához, majd a maradék szegecsdorn kidobásához. Nem utolsósorban ez azt is jelenti, hogy a TAURUS® készülékcsalád zajkibocsátása rendkívül alacsony.

Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek

Ha szeretne több információt kapni nagyon személyre szabott szerelőpadjainkról, csak kérdezzen bátran! Keressen minket bátran – mindig örömmel segítünk!

Az Ön kapcsolattartója

Niertit István

Kapcsolat