A+ A-

GESIPA® szerelőpad

Az Ön személyére szabott munkaállomás

A GESIPA® szerelőpadot az összes vakszegecsünket és vakszegecselő szerszámunkat figyelembe véve terveztük meg, így Ön mindig precízen dolgozhat. 

Olyan munkaállomás ez, amely tökéletesen illeszthető az ügyfelek és kezelők valamennyi igényéhez.

Az állítható magasságot is magában foglaló, ergonomikus tervezéssel büszkélkedő GESIPA® szerelőpadot személyre szabtuk, hogy megfeleljen speciális elvárásainak.  Keressen szerelőpadot, munkadarab tartót, sűrített levegő ellátást, elektromos rendszert vagy behelyező szerszámot – mi vagyunk az Ön egyablakos megoldása mindenhez, amire csak szüksége van. Akár folyamat-ellenőrzést is tudunk kínálni Önnek, amennyiben szüksége van rá. Az optimalizált munkadarab tartónak köszönhetően a különböző termékek és behelyező szerszámok gyorsan és egyszerűen kicserélhetők. A GESIPA® szerelőpad a legjobb minőségű anyagokból és elemekből készült, és természetesen kompatibilis azokkal a rendszerkomponensekkel, amelyeket vállalata már használ.

Előnyök

  • Ergonomikus munkafolyamatok
  • Személyre szabási lehetőségek
  • Kompatibilitás a meglévő szerszámokkal
  • A portfóliójában lévő egyéb termékekre való gyors és egyszerű átállási folyamat
  • Húzási folyamat-ellenőrzéssel való bővítés lehetősége


Speciális funkciók

A GESIPA® szerelőpad egy tökéletesen az Ön igényeinek megfelelően személyre szabott munkaállomás. Számtalan speciális funkcióval láttuk el, okos pluszpontjai megkönnyítik a munkáját. A padra szerelt közlekedési lámpa színkódjait használó rendszer különböző színekkel jelzi a folyamat állapotát, miközben a számláló gondoskodik a visszajelzésről, hogy mennyi szegecselést végzett már el az adott idő pillanatig.  Nem számít, melyik szegecselő szerszámot kívánja használni – az Ön által választott megmunkáló szerszámot teljesen integrálni tudja a szerelőpadba. Egy személyre szabott munkadarab befogó nagymértékben felgyorsítja két különböző termék és a beállító szerszámok cseréjét. Ezenfelül a lábkapcsolónak köszönhetően mindkét kezét szabadon használhatja az egyes alkatrészek összeillesztéséhez és a komponensek rögzítése céljából az adott pozícióban való szegecselésükhöz.

Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek

Ha szeretne több információt kapni nagyon személyre szabott szerelőpadjainkról, csak kérdezzen bátran! Keressen minket bátran – mindig örömmel segítünk!

Az Ön kapcsolattartója

Niertit István
Tel.: +36 96 517 893

Kapcsolat