A+ A-

Pisztolyváltozatok

GESIPA® vakszegecselő gépek

A GAV változatokhoz három különböző behelyező pisztoly érhető el, a munkaállomás elrendezésének javítása érdekében. Kézi munkaállomásokhoz egy fej feletti, felülről ellátott tömlőszerelvényes és egy szabványos, alulról ellátott tömlőszerelvényes pisztoly közül választhat. Mindkét változat kombinálható kiegyenlítővel, így a kezelő hatékonyan dolgozhat anélkül, hogy

kifáradna. A robotizált szegecselő pisztolyt kifejezetten a teljesen automatikus, illetve a robotok által működtetett gyártórendszerek számára terveztük. Használatra készen, a felszerelés helyén való csatlakoztatáshoz szükséges furatokkal érkezik, így nincs azokat nem kell Önnek kialakítania. A szállítási terjedelemben minden esetben megtalálható egy behelyező pisztoly, amely szükség esetén szabadon módosítható.

Szabványos pisztoly

A szabványos pisztolyt első sorban kézi üzemeltetésre, illetve egy kezelőszemély általi üzemeltetésre terveztük, és kompatibilis a függőleges és a vízszintes szegecseléssel is. Az olcsóbb változat kiegészítő fogantyúval szerelhető fel, amennyiben az ergonómiai célból szükséges. Ez különösen előnyös lehet, ha az adott alkalmazás merőleges szegecselési folyamatra épül.

Fej feletti pisztoly

A fej feletti pisztoly minden olyan esetben alkalmazható, ahol a tömlőszerelvény a kezelő lába útjában van, illetve ahol érzékeny felületekkel érintkezhet. Érintkezési nyomásfelügyelettel is elérhető.

Robotizált szegecselő pisztoly

A robotizált szegecselő pisztoly elsődlegesen az automatikus gyártó rendszerekben való használatra szolgál. A merőleges szegecseléshez kiegészítő fogantyúval (kioldó gombbal) szerelhető fel, ami lehetővé teszi a manuális használatot is.