A+ A-

GAV 8000 eco és electronic

GESIPA® vakszegecselő gépek

A GAV 8000 két különböző változatban érhető el: a GAV 8000 eco alapmodell húzási folyamat-ellenőrzés nélkül és a GAV 8000 elektronikus változat ipari gyártási alkalmazásokhoz integrált húzási folyamat-ellenőrzéssel.

Mindkét változat 50%-kal csökkenti az időt és a költségeket, önállóan, rendszerbe integrálva és robotra csatlakoztatva is üzemeltethetők.

Termelékenység és megtakarítási lehetőség

Amennyiben éves szinten 500 000 vagy annál több vakszegecsre van szüksége, a GAV 8000 a legmegtérülőbb megoldás az Ön számára. A befektetendő pénz és idő a hagyományos vakszegecselő szerszámokkal szemben szinte felére csökkenthető. A nagy megtakarítási lehetőség a GAV által kínált számos előnyök kombinálásának köszönhető: Először is nincs szüksége szakértő alkalmazottakra az üzemeltetéshez, hiszen probléma nélkül integrálható teljesen automatikus rendszerekbe. És ami még ennél is fontosabb, percenként akár 40 vakszegecs helyezhető be 5 m-éteres maximális hatósugárban.

Szerszám leírása

A GAV 8000 egyszerűen üzemeltethető a navigáló ás funkcióbillentyűk segítségével a kijelzővel és az intuitív menüinterfésszel kombinálva. A szerszám az összes esedékes karbantartási munkát is kijelzi az Ön számára, a hibaelhárítás és az ügyfélspecifikus, szoftverrel kapcsolatos módosítások pedig nem jelentenek többé problémát. A GAV 8000 tökéletesen megfelel minden olyan alkalmazáshoz, amelyek nem igényelnek folyamat-ellenőrzést (csak eco változat). A rendszer függetlenül üzemeltethető vagy egy rendszerbe integrálható, és amennyiben szükséges, lehetőség van az érintkezési nyomás ellenőrzésére is. A tüsketest ártalmatlanítása a telepített porszívó rendszer segítségével hihetetlenül egyszerű, és külön interfész állítható be a külső programozható logikai vezérlőkhöz (PLC-k) a GESIPA® interfészen keresztül.

Munkakapacitás

•    Ø 2,4 mm - 6,4 mm alumínium és Cu
esetében •   Ø 6 mm-ig acél
esetében•    Ø 5 mm-ig rozsdamentes acél
esetében•    Fejátmérő 11,4 mm-ig
•    Szegecstest hossz 30 mm fölött
•    Szegecshúzási erő 12 000 N 6 bar levegőnyomással

Továbbfejlesztett technológia

A GAV automatikus vakszegecselőt a fenntarthatóság jegyében tervezték újra: Számos rendszermódosításnak és az így kialakított, személyre szabott beállításnak köszönhetően a levegőfogyasztás akár 24%-kal csökkent. A csökkentett sűrített levegőigény ellenére a GAV teljesítménye bizonyos körülmények között még növelhető is. A GAV ráncfelvarrásával jelentős előrelépés történt a maradék tüskék ártalmatlanítása terén is. Ezek a módosítások jelentősen erősebb vákuumot eredményeztek, ami többek között lehetővé tette a tömlőcsomag korábbi maximális hosszának 5 méterről akár 8 méterre történő növelését.

És ez az újdonság:

  • Az alkalmazott vakszegecsektől függően akár 24%-os sűrített levegő megtakarítás is lehetséges.
  • A GAV működtetéséhez kevesebb sűrített levegőt kell előállítani.
  • A csökkentett fogyasztás miatt kevesebb ingadozás jelentkezik az ügyfél sűrítettlevegő-hálózatában.
  • A hosszabb tömlőcsomagok használatának lehetősége növeli a GAV rugalmasságát.

A frissítéssel kapcsolatos további információkat itt talál:

Kapcsolat

A GAV 8000 eco és a GAV 8000 electronic összehasonlítása

Jellemzők GAV 8000 eco GAV 8000 electronic
Lehetséges mérettartomány 2,4 mm–6,4 mm (alu) x x
Max. 40 húzás percenként x x
Független üzemeltetés lehetséges x x
PLC vezérlés lehetséges x x
Intelligens vezérlőrendszer – nagyfokú megbízhatóság x x
Üzemi paraméterek beállításának módosítási lehetősége a kijelzőn x x
Karbantartás kijelzése x x
Tápegység: Kényelmes automatikus alkalmazkodás az összes országspecifikus elektromos hálózathoz a széles hatótávolságú bemenet révén x x
A vezérlőegység egyszerű frissítése USB interfészen keresztül lehetséges x x
Modern 7"-os kijelző nagy felbontással (800x480 px), jó kontrasztokkal és jobb betekintési szögfüggőséggel x x
Folyamat-ellenőrzés   x
Behelyezési paraméterek tárolása max. 9999 különböző komponenshez   x
Behelyezési adatok online átvitele   x
Az utolsó 100.000 szegecselési folyamat tárolása a szerszámon   x