A+ A-

Ipari megoldások

Alkalmazásnak megfelelő húzószerszámok

A GESIPA® által gyártott vakszegecselő gépek tökéletesen megfelelőek a tömeggyártásra az ipari létesítményekben. Az egyedi konfiguráció azt jelenti, hogy a GAV készülékeket kezelő szabályozhatja, de robotizált alkalmazás részeként is telepíthetők. Rendszerbe való telepítésük sem okoz 

problémákat, és lehetőség van utólagos felszerelésre is. Vakszegecselő gépeink az Ön speciális követelményeihez illeszthetők, és a termékportfólió megmunkálási feladatok széles spektrumát fedi le. Kérjük, ne habozzon és lépjen kapcsolatba velünk – Örömmel segítünk projektjeiben!

Praktikus moduláris elv

A GAV-hez széles tartozékkínálat érhető el, melynek köszönhetően számos különböző változat állítható össze. A speciális követelményeknek megfelelő megoldások alkalmazásával növelheti a gazdaságosságot. Ha módosítania kell az alkalmazást, a GAV ennek megfelelően gyorsan és könnyedén állítható be.

Ipari felhasználás robotizált alkalmazásokban

Az összes GAV változat integrálható robotizált rendszerekbe, az ipari robotokat a gyártóipar szinte valamennyi ágazatában alkalmazzák. Bármilyen mozdulatsorra beprogramozhatók, ami nagy hatékonysággal való alkalmazást tesz lehetővé a GESIPA® szegecs technológiával kombinálva. Ellenőrzött, gyors és megbízható gyártási folyamatokkal, egy teljesen automatikus GAV egy lineáris meghajtással vagy többtengelyű robottal kombinálva a következő előnyöket kínálja:

  • Maximális precízió
  • Kitűnő megtérülés
  • Rövid ciklusidők
  • Nagyfokú rugalmasság