A+ A-

FireRex®

FireRex® 2 C WinTech

 

A FireRex® a mi hidropneumatikus beállítószerszámunk vakszegecs anyákhoz, amely egy külső nyomásfokozóval rendelkezik a rugalmasság jelentős mértékben való növeléséhez.  Lehetőség van a FireRex®

egy robotalkalmazásban való integrálására is, illetve annak egy szegecshúzási folyamat-ellenőrzéssel való felszerelésére a FireRex® 2 C WinTech formájában.

Rugalmasság

A kipróbált és bevált FireFox® 2 továbbfejlesztett változata, a FireRex® bármely elképzelhető szögben képes meghúzni a vakszegecs anyákat az ipari gyártási folyamatokban. A külső nyomásfokozónak köszönhetően a FireRex® különösen alkalmas szűk helyeken való használatra. A FireRex® speciális behelyező feje ideális megoldás gyártórendszerekbe, sorvezetőkbe és ipari robotokba való beszerelésre, megkönnyítve a rugalmas és ergonomikus munkafolyamatokat olyan alkalmazásokban, ahol a hozzáférés korlátozott.

Szegecshúzási folyamat-ellenőrzéssel is elérhető

A kritikus komponensek gyártásakor a FireRex® 2 C WinTech megkönnyítheti az eredmények ellenőrzését és dokumentálását. A WinTech szegecshúzási folyamat ellenőrzésének alapja a kipróbált és bevált TAURUS® C. A szegecshúzási folyamat értékelése pozíció- és erőérzékelők, illetve integrált elektronikus áramkörök segítségével történik. A speciális beállító szoftverrel akár három értékelő ablak is konfigurálható. A szerszámon színes LED jelzi ki a szegecshúzási folyamat-ellenőrzés eredményét. Egy adatkábel segítségével az érték rögzítésére és további feldolgozására is lehetőség van.

Előnyök

A FireRex® szegecselő pisztoly rendkívül könnyű és tökéletesen a vakszegecs anyák a nehezen elérhető helyeken való megmunkálására van tervezve. A FireRex® ideális megoldás a szerelőpadok, rögzítőberendezések és a félautomata munkaállomások összeszereléséhez. A beállítószerszám felszerelhető a FireFox® 2 szinte minden kiegészítő eszközével, pl. hosszabbító egységekkel, vakszegecs-anyaszámlálóval vagy a beállító folyamat felügyeletével.

Műszaki adatok

  • Súly: 4,4 kg
  • Max. szegecshúzási löket, beállítható: 10 mm
  • Max. szegecshúzási erő, beállítható: 22 kN 6 bar nyomáson
  • Üzemi nyomás: 5–7 bar
  • Tömlőcsatlakozó: 6 mm Ø
  • Levegőfogyasztás: kb. 2-4 l szegecshúzási folyamatonként (az anya méretétől függően)

A FireRex® M5-M10 méretű, bármely anyagból készült vakszegecs anyákat, illetve M12 méretű maximum acél anyagból - A2/A4 anyagból már nem készült vakszegecs anyákat  húz meg.


Lépjen kapcsolatba velünk

Robotizált alkalmazásba telepítve, a FireRex® képes megbízhatóan meghúzni a vakszegecs anyákat, beleértve a hatlapúakat is, bármely létező szögben, ipari gyártási folyamatokban. Költséghatékony, innovatív és gyors, a GESIPA® technológia forradalmasította a vakszegecs anyák ipari feldolgozását. Ne késlekedjen kapcsolatba lépni műszaki értékesítési részlegünkkel, hogy részletesen tájékoztassuk, hogyan segíthetünk Önnek vállalati projektjeiben.

Az Ön kapcsolattartója

Niertit István
Tel.: +36 96 517 893

Kapcsolat