A+ A-

FireFox® 2 F Axial eco

Rugóterhelésű kioldó rendszerrel és számláló érzékelővel

A FireFox® 2 F Axial eco egy olyan elérhető változat, amely rugóterhelésű kioldó rendszerrel és/vagy számláló érzékelővel szerelhető fel, amennyiben ügyfeleink azt igénylik. A pneumatikus vakszegecs anya húzó szerszám ideális merőleges munkavégzéshez és

gyártó rendszerekbe való telepítésre. A fenti rugalmas, ergonomikus munkafolyamatok nem jelentenek problémát többé, és ez tökéletes megoldássá teszi korlátozott hozzáférés esetén.

Érintkezési nyomásrendszer és számláló érzékelő

Ez a szerszám a kipróbált és bevizsgált FireFox® 2 F Axial eco-ra épül. Három változat érhető el: érintkezési nyomás ellenőrzéssel, számláló funkcióval, vagy érintkezési nyomásellenőrzéssel és számláló funkcióval. A számláló funkciót egy analóg olajnyomás érzékelő tölti be, az érintkezési nyomásellenőrzést egy állítható rugómechanizmus végzi. Analóg olajnyomás érzékelő használatával beállítható az olajnyomás határértéke, amely fölött a szegecshúzási folyamat érvényesnek minősül, amit a standard szállítási terjedelem részét nem képező programozható logikai vezérlőn (PLC) kell beállítani.

Előnyök

  • Alacsony árfekvésű belépő modell folyamat-ellenőrzéshez
  • Ideális megoldás a szerelőpadok, rögzítőberendezések és a félautomata munkaállomások összeszereléséhez
  • Praktikus vakszegecs anyák olyan helyeken való behelyezésére, ahol merőleges szegecselési műveletre van szükség
  • Kiegyenlítőre csatlakoztatható


Lépjen kapcsolatba velünk

Amennyiben szeretne további tájékoztatást vagy szakértői tanácsadást saját, érintkezési nyomás ellenőrzéssel és számláló érzékelővel felszerelt FireFox® 2 F Axial eco szerszámával kapcsolatosan, csak kérdeznie kell. Kérésre árakat és szállítási időket is megadunk a szegecshúzó szerszámhoz.

Az Ön kapcsolattartója

Uwe Herth, a Berendezésgyártás üzletág vezetője

Kapcsolat