A+ A-

Üzletág

Tömör szegecselés

Az észak-rajna-vesztfáliai olpei székhelyű tömör szegecselés üzletág komplex tömör és félcső alakú szegecseket és hidegen formázott rögzítőket gyárt. Technológiai és pénzügyi szempontból ezek a rögzítők alternatívát kínálnak az egyéb rögzítési megoldásokra, amelyek két oldalról közelíthetők meg, mint pl. a csavarok és a záróreteszek. Számos különböző méretben, anyagban és dizájnban érhető el,

és felhasználások széles palettáján alkalmazható. A GESIPA® szegecseléstechnológia teljes egészében az ügyfelek speciális követelményeire összpontosít, melynek eredményeképp testreszabott rögzítési megoldásokat fejlesztünk ki ügyfeleinkkel közösen. Képesek vagyunk arra is, hogy ügyfeleink tervrajzai alapján gyártsunk le egyedi szegecseket és segíteni tudunk további fejlesztésükben is. Lépjen velünk kapcsolatba még ma – örömmel segítünk és állunk az új kihívások elébe!

Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

Szeretne többet megtudni termékportfóliónkról? Ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Lépjen kapcsolatba velünk telefonon: +36 96 517 892

Kapcsolat

Piaci szegmensek

Az üzletág fő piaca az autó és haszonjármű ágazat, de a nem autóipari szegmensben is nagyon aktívak vagyunk. Különösen a haszonjármű ágazatban (pl. tehergépkocsik és pótkocsik) a szegecseket speciális fejlesztésű bevonattal állítják elő, ami védelmet nyújt a korrózióval szemben – ez a szabadalmazott SheraBlack® bevonat. Komplex, fejlett technológiájú, hidegen formázott szegecseket is fejlesztünk több jól ismert gyártó számára is.

Hozzáadott érték ügyfeleink számára

A Tömör szegecselési üzletág hosszútávú, fenntartható partnerkapcsolatokra épít, amelyek ügyfeleink számára a következő legfontosabb előnyöket kínálják:

  • Rendelkezésre állás: Ügyfeleink bármikor felvehetik velünk a kapcsolatot, ha szükségük van ránk.
  • Összpontosítás és elkötelezettség: Mindig a legjobbat nyújtjuk ügyfeleink számára, és ígérjük, hogy mi és partnereink megfelelünk a legszigorúbb minőségi követelményeknek.
  • Gyorsaság: Ön mellett állunk és segítünk megtervezni projektjei alkalmazási területét és ütemezését.
  • Házon belül: Felületkezelési technológiát alkalmazunk, így a megmunkált összekötő elemek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek, ha korrózióról van szó.
  • Megbízhatóság és bizalom: Büszkék vagyunk az általunk nyújtott szolgáltatásokra és minden megteszünk, hogy boldoggá tegyük ügyfeleinket.
  • Kiváló termékminőség: Alapját sok éves tapasztalatunk képezi, mely a legmodernebb gépekkel és technológiával, illetve megbízható alkalmazottakkal párosul, akik rendkívüli elkötelezettségről tesznek tanúbizonyságot és felelősnek érzik magukat. Ennek köszönhetően tökéletes helyzetben vagyunk ahhoz, hogy prémium termékeket fejlesszünk ki.
    Az integrált folyamatoknak, mint a szerszámkészítés és a felületkezelés, és a kifinomult minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően olyan termékeket és rendszereket kínálhatunk Önnek, amelyekben megbízhat.
  • Teljes csomag: Költséghatékony, teljes körű rendszereinkkel és komponenseinkkel új mércét teremtünk. A legjobb ár-érték aránnyal vezető szerepet töltünk be a piacon legfontosabb szakterületeinknek, új termékeinknek és üzleti ötleteinknek köszönhetően.