A+ A-

Tömör és félcső alakú szegecsek

Az egyéb rögzítőrendszerek alternatívája

 

Rugalmasan és speciális megoldásokkal reagálunk ügyfeleink projektspecifikus követelményeire. Igényeihez egyedi megoldásokat gyártunk - a tömör és a félcső alakú szegecsektől a személyre szabott speciális alkatrészekig. Mechanikus megmunkálást is kínálunk - ügyfeleink

követelményeit pontosan betartjuk. Hogy pontosan eleget tegyünk követelményeinek, számos lehetőséget kínálunk a nagyon összetett formázott alkatrészek mechanikus megmunkálásához. Alapanyagként acélt, rozsdamentes acélt, rezet, alumíniumot és sárgarezet használunk.

Bátran lépjen velünk kapcsolatba még ma és mondja el, mit tehetünk Önért. Mindig örömmel segítünk!

Kapcsolat

Tömör és félcső alakú szegecs változatok

A félcső alakú szegecsek és a tömör szegecsek különböző változatokban és méretekben érhetők el. A rögzítőket az adott alkalmazásra vonatkozó követelményeknek megfelelően gyártjuk. Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, és mi megtervezzük az Ön számára megfelelő rögzítőket. Technológiai és pénzügyi szempontból ezek a rögzítők alternatívát kínálnak az egyéb rögzítési megoldásokra, amelyek két oldalról közelíthetők meg, mint pl. a csavarok és a záróreteszek.

Egyedülálló precízió és minőség

Számos különböző iparágban dolgozó ügyfelet látunk el megbízható partnerként az összes hidegalakító ágazatban. A tehergépjármű és pótkocsi, az autóipari és villamosenergia-ipari, illetve a gép- és berendezésgyártási ágazatokat szolgáljuk ki. Ügyfeleink megbízhatnak szigorú minőségi, hatékonysági és folyamatbiztonsági követelményeinkben. A tömör szegecselés üzletág évek óta sikeresen néz szembe ezekkel a követelményekkel. Termékeinket számos különböző alkalmazásokban és iparágakban használják. És mindegyiknek van egy közös jellemzője - a legnagyobb pontosság és a minőség.