A+ A-

TAURUS® 4 CF

A szegecshúzó szerszám speciálisan tömör és félcső alakú szegecsekhez

A tömör szegecsek és a félcső alakú szegecsek behelyezéséhez a TAURUS® 4 CF a megfelelő választás. A hidropneumatikus szegecshúzó szerszám 'RT 100' C-keret tartozékkal szerelhető fel a félcső alakú

és tömör szegecsek behelyezéséhez. A szegecshúzó szerszám rugalmasan használható és egy egyszerű és biztonságos pneumatikus erőszabályozóval van ellátva. A TAURUS® 4 CF segítségével a szerszámok egyszerűen cserélhetők.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Portfóliónk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van? Ne késlekedjen, lépjen kapcsolatba velünk még ma.

Kapcsolat

A szegecshúzási folyamat

Két komponens összekötéséhez a szegecseket az egyik oldalon a fejükkel, a másikon pedig a hengeres szárukkal kell behelyezni. Meghúzás után a szegecs vége deformálódik, és létrejön az erővel záró kötés. A maximális tartóerő anélkül jön létre, hogy az anyagot el kellene vágni. A gyakorlatban a rugalmas TAURUS® 4 CF telepítve és hordozhatóan is használható - például egy kiegyenlítővel együtt. Mobilitása ideális megoldás olyan esetekben, amikor javításra van szükség. És ami még ennél is jobb, záróreteszek kinyomására is használható. A TAURUS® 4 CF tömör és félcső alakú szegecsek szegecseléséhez is használható. A C-keretes szerszámokat 360°-os elfordulási tartomány, hatékony működési ciklusok és pontosan behúzó löket jellemzi.

 

TAURUS® 4 CF

A pneumatikus szegecselő szerszám speciálisan tömör és félcső alakú szegecsekhez