A+ A-

GESIPA® G-Fast

Szegecselés és csavarozás egy lépésben

Az innovatív G-Fast® technológia segítségével könnyedén és pillanatok alatt hozhat létre nem állandó kötéseket. Az új, szabadalmazott „vakszegecs anya csavarrendszer” a GESIPA®-tól egy előre összeszerelt rendszerben egyesíti a vakszegecs anyát, az alátétet és a csavart, lehetővé téve, hogy kiváló minőségű

menetet vágjon a vékony anyagokba, miközben ezzel egyidejűleg rögzíti is a komponenst. Így egy teljes gyártási lépést megtakarít. Ezáltal egyesíti a szegecselési és csavarozási folyamatot és felére csökkenti az összeszerelési időt.

Akár 50%-os megtakarítás

Az új szabadalmazott G-Fast® a vakszegecs anyát és csavart egyetlen rögzítőben egyesíti, amelynek köszönhetően kiváló minőségű menetet vághat vékony anyagokba, miközben ezzel egyidejűleg rögzíti is azt. Ennek köszönhetően egy teljes gyártási lépést, összeszerelési helyet, megmunkáló szerszámokat és a kapcsolódó folyamatokat is mellőzheti. A módszer mindössze egy oldalról igényel hozzáférést – tökéletes megoldás a nehezen hozzáférhető helyekhez. Az így létrejött csavarkötések sem állandóak – felbecsülhetetlen előny a többi mechanikus kötési módszerekhez képest. A G-Fast® nagyfokú rugalmasságot kínál a gyártási folyamat kialakításakor, illetve a speciális követelményeknek megfelelő költséghatékony szinkronizált tömeggyártást. A csavarozási folyamat szegecselésbe való integrálásával akár felére is lerövidítheti az összeszerelési időt.

Gyors, modern és hatékony

A GESIPA® G-Fast® rendszer hagyományos akkumulátor meghajtású csavarhúzókat használ, amelyeket már alkalmaznak az összeszerelő gépsorokon. Önnek mindössze egy a kötőelemnek és az alkalmazásnak megfelelő adapterre van szüksége. Mivel kézi csavarhúzókat és személyre szabható kötőelemeket alkalmaz, a G-Fast® bárhol használható, ahol nem állandó kötésekre van szükség rövid összeszerelési folyamatokban.

Szegecshúzás folyamat

1. lépés: Helyezze el a komponenseket és a G-Fast-ot
2. lépés: Indítsa el a húzási folyamatot a forgatónyomatékkal
3. lépés: Helyezze be a vakszegecs anyát és hajtson be egy jó minőségű menetet
4. lépés: Csavarozza össze a komponenseket és hozza létre az előfeszítő erőt

OLDÁS, EGYSZERŰ ÚJRAKÖTÉS

5. lépés: Oldja ki a csavarkötést
6. lépés: Cserélje ki a kötőelemet
7. lépés: Húzza meg újra a csavarkötést

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Megválaszolatlan kérdései vannak az innovatív G-Fast® rögzítőelemekkel kapcsolatosan? Ne késlekedjen, lépjen velünk kapcsolatba még ma – örömmel segítünk Önnek.

István Niertit
Tel.: 0036 96 517 893

Kapcsolat