A+ A-

GAV HF tartozékok

GESIPA® vakszegecselő gépek

A GAV HF nagy szilárdságú vakszegecsek automatikus meghúzására alkalmazható. Nyilván el tudják képzelni, hogy ez a vakszegecselést tökéletesen alkalmassá teszi

ipari gyártási alkalmazásra. A GAV HF tartozékokkal, bármely alkalmazáshoz tökéletesen felszerelheti szerszámait.

Elektromos lábkapcsoló

Az elektromos lábkapcsoló egy praktikus megoldás olyan különleges helyzetekben, ahol mindkét kézre szükség van a szegecselendő alkatrészek a megfelelő pozícióban való rögzítéséhez.

Érintkezési nyomásellenőrzés kétkezes üzemeltetéssel

Az érintkezési nyomásellenőrzés ezen speciális formája gondoskodik róla, hogy a komponensek úgy legyenek összekapcsolva, hogy az garantálja a folyamat megbízhatóságát és megakadályozza a szétválást. Olyan alkalmazásoknál, ahol a biztonság és a biztonságosság kulcsfontosságú, gyakori követelmény a szétválás teljes kizárása a szegecselési folyamat során.

GSM rádiómodul

Ha valami nem olyan, amilyennek lennie kellene, pl. az adagoló egység szinte üres, a GSM (globális mobilkommunikációs rendszer) rádiómodul értesítést fog küldeni Önnek egy telefonhívás vagy SMS üzenet formájában egy mobiltelefonra vagy folyamat-ellenőrző központba, aminek köszönhetően a problémák gyorsan kezelhetők.Elektronikus kulcsrendszer és biztonsági kapcsoló

Egy elektronikus kulcsrendszer és biztonsági kapcsoló biztosítja a biztonságos hozzáférés korlátozását legalább két felhasználócsoport számára és lehetőséget nyújtanak a védőburkolat lezárására, megakadályozva ezáltal, hogy jogosulatlan felek hozzáférhessenek az energiaellátó egység komponenseihez.

Speciális hosszúságú tömlőszerelvények

A speciális hosszúságú tömlőszerelvények használatával a hatósugár növelhető, ami például a teljesen automatikus gyártósorokon hasznos. Különböző hosszúságban kérhetők az Ön speciális alkalmazásainak megfelelően, legfeljebb kb. 25 m-ig.
 

Folyamatállapot kijelző rendszer

A szerszám egy a közlekedési lámpa színkódjait használó rendszerrel van felszerelve, amely piros, zöld és fehér színnel jelzi a GAV-HF folyamatainak állapotát. Ha a szegecstároló üres, vagy a folyamat állapota nem olyan, amilyennek lennie kell, az azonnal látható.

4.0 Interfész - külső vezérlőkre való csatlakoztatáshoz

A folyamatadatokat az interfész egy adatbázisban tárolja későbbi kiértékelés céljából. SSD-lemez használatával az adatkészletek száma gyakorlatilag korlátlan. Az interfész hibaüzeneteket is tárol (belsőleg).

Az új Interface 4.0 jellemzői:

  • 2 x Ethernet interfész, router funkciók
  • 1 x USB és 1 x USB - OTG
  • Képernyő csatlakoztatása, grafikus kimenet DVI-n keresztül
  • WiFi, mint hozzáférési pont és mint kliens, WiFi router funkció
  • Helyi OLED kijelző az állapot- és hibaüzenetekhez
  • M.2 SSD interfész, a modul utólag is felszerelhető SSD-vel (nagy adatbázisok)
  • PCIe csatlakozás a Hilscher netJack modulokhoz (azaz közvetlen csatlakozás ipari buszokhoz, mint például Profinet, sercos, EtherCAT lehetséges).