A+ A-

GAV HF

GESIPA® vakszegecselő gépek

A GAV HF egy teljesen automatikus szegecselő rendszer nagy szilárdságú vakszegecsekhez. Az a gép a természetes következő lépés a vakszegecsek automatikus behelyezéséhez, nagyobb szegecshúzási erőkkel és nagyobb behelyezési fejátmérőkkel.

A kisebb GAV 8000-rel együtt a GAV HF vakszegecselő gép teljessé teszi teljesen automatikus megoldás kínálatunkat a különböző méretű GESIPA® vakszegecsekhez.

Előnyök

A rendelkezésre álló különböző berendezés opcióknak köszönhetően a GAV HF számos előnyös tulajdonsággal dicsekedhet, úgymint a töltőtár töltöttségi szintjelző, a nyomásfokozó felfüggesztő rendszer rezgéscsillapítóval és érzékelős vakszegecselő pisztoly felügyelettel. A rendszer üzemeltetése egyszerű az ipari vezérlőn lévő navigációs és funkcióbillentyűk segítségével, amelyen egy 8 colos színes kijelző és egy intuitív menü interfész is helyet kapott. És ami még ennél is fontosabb, az összes funkció jól látható a kijelzőn. Teljesen automatikus rendszerek részeként alkalmazva, a töltési távolságok akár 25 méteresek is lehetnek. A karbantartás is kijelzésre kerül és a hibaelhárítás sem jelent problémát. A GAV HF tökéletesen megfelel minden olyan alkalmazáshoz is, amelyek nem igényelnek folyamat-ellenőrzést. A tüsketestek külön erre a célra telepített elszívó rendszeren keresztül ártalmatlaníthatók, és kiegészítő extra opcióként érintkezési nyomás ellenőrzés érhető el. Az önálló üzemelés és a rendszerbe való integrálás mellett, a külső programozható logikai vezérlőkhöz (PLC-k) interfész beállítására is lehetőség van a GESIPA interfész segítségével.


Munkakapacitás

  • Vakszegecs mérettartomány 4,8 mm-től 8,0 mm-es átmérőig bármilyen anyag esetében
  • Szegecs testhosszok max. 35 mm-ig
  • Beállítófej átmérő max. 19 mm-ig
  • Tüsketest Ø 5,5 mm-ig
  • Szegecshúzási erő 25 000 N-ig 6 bar levegőnyomással